in

Országos döntőben a benkás diák!

120225kresz

120225kreszA Békés Megyei Tudásház és Könyvtár 2012. 02. 13-án Békéscsabán rendezte meg az Országos Közlekedési Ismeretek Verseny megyei döntőjét 4. és 8. osztályos korcsoportban. Szarvas városát a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola tanulói képviselték. Alsós korcsoportban Kugyela Szabina, felsősként pedig Podani Milán indult a versenyen.

A zord időjárás ellenére egy  jó hangulatú, izgalmas versenyen 25 csapat tanulói mérték össze tudásukat. Először KRESZ elméleti ismereteiket bizonyíthatták a 25 kérdést tartalmazó tesztlap kitöltésével, majd ezután egy 13 akadályból álló igen nagy összpontosítást és ügyességet igénylő pályán kerékpárral ügyeskedtek a versenyzők. Ebben a két megmérettetésben Kugyela Szabina a középmezőnyben végzett.

A felsős korcsoportban Podani Milán elméletben és gyakorlatban is első helyezést ért el. Ez azt jelenti, hogy a verseny győzteseként Ő képviseli Békés megyét az áprilisban megrendezésre kerülő országos döntőben.

Gratulálunk mindkét tanulónknak. További sikeres versenyzést kívánunk Milánnak! Köszönjük  Podani Mihály szakoktatónak a felkészítő munkát!

Himerné Duló Erika pedagógus

Vélemény, hozzászólás?

120224roma

A cigánygyilkosságok áldozataira emlékeztek

120226jobbik

Emlékezés az áldozatokra