in

A newjság vezeti a hülyenévversenyt

121003szily

Az a megtiszteltetés érte a newjságot, hogy 2012 Kossuth Lajosa Országgyűlési Tudósítások című folytatásos parlamenti közvetítésében, ha csak egy másfél sorosat is, de figyelmet szentelt híroldalunknak. Igaz, nem Kossuth Lajosnak, hívják, hanem Szily ‘Nevébenasorsa’ Lászlónak, és az Országgyűlési Tudósításokat ma egyszerűen csak valahova a “Belföld” rovatba sorolják, és ha uncle Google nem lenne képben, megtalálhatatlan lenne.

121003szily

A rossz hír: sajnos Kuka Búvár visszacsúszott a második helyre. Hosszú regnálásának villámgyors, de fájdalommentes trónfosztás vetett véget.

A jó hír: a newjság az új király.

Még jobb hír: hála Istennek, nem Kossuth Lajosnak tűnt fel a newjság.

Még egy jó hír: tegnap 56-an kattintottak a linkre. Sajnos kevés volt ahhoz, hogy a közelébe kerüljünk a hétfői 2222 látogatóhoz (ami egy környékbeli hírportál összehasonlító marketinganyagában 100).

Veszélyes: a szekció időzítése. Lélektanilag rossz pillanatban került fel a sorba Szily felfedezése. Félő, hogy a felületes olvasónak – mert van ilyen – félreértést okoz, és valaki képaláírásnak gondolja. Nem szeretnénk osztozni senkivel.

Vélemény, hozzászólás?

121002badar

Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta!

121003kezi

Bajnokverést ünnepelhettek Szarvason