in

Pérdekes

121120perdekes

121120perdekesLássuk be, függővé váltam! Ez tagadhatatlan. Mutatkoznak az elvonási tünetek és más szemmel nézem a világot azóta, hogy rátaláltam. Nem szégyellem, sőt. Ez már a pokol legmélyebb bugyra!

Az úgy volt, hogy mindenhol láttam azt a kicsi ikont a neten, amikor éppen böngésztem. Nem nagyon izgatott, megvan ugyanis az a képességem, hogy bármit figyelmen kívül tudok hagyni, ha éppen célzottan keresek, koncentrált vagyok.

Aztán egyszer csak úgy gondoltam, hogy megnézem én magamnak ezt a nagy közösségi falat, ahová mindenki kedve és ízlése szerint kitűzheti a számára fontos dolgokat. És beszippantott a Pinterest univerzum, mert arról van szó. Azóta egyfolytában böngészem, nézem, folyamatosan újabb és újabb kincsekre lelek.

Találtam már szuper dekorációs ötleteket, gyerekeknek való dolgokat, dizájn tippeket és hasznos, józanparasztiész megoldásokat is. A fittnessről már nem is beszélve…

Mikor végleges függésem előttem is nyilvánvalóvá vált elgondolkodtam azon, hogy vajon miért is olyan jó dolog a Pinterest. Igazából arra jutottam, hogy egy helyen megtalálhatsz mindent, amire szükséged van. Konkrétan a saját elképzeléseid és érdeklődéi köreid szerint kereshetsz és tűzhetsz fel akármit a saját faladra. Egyszerű és nagyszerű! ☺

Komolyan, annyira el vagyunk szokva a gondolkodástól, annyira sok a minket körülvevő inger, hogy az elménk eltompul, illetve így védekezik a túl sok információ ellen. Éppen ezért a hasznos tanácsok és a már bevált tippek életmentőek lehetnek. És ha mindezeket meg is tudod osztani másokkal, az az igazán jó.

Ezzel mára be is fejezem, mert gondolom kitaláltátok, hogy mit fogok most csinálni! 😉

Csak még annyit, hogy a hétvégi könyvajánlóban egy szintén nagyon hasznos könyvről olvashattok!

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

121119kezi

Kézilabdás nagyüzem

121120benka

Adománygyűjtés a Benkában