in

Félidőben bajnok a Szarvasi FC

121125foci

121125fociAz őszi idény utolsó fordulóján az orosházi Rákóczi Vasas együttesét fogadta szombaton a Szarvasi FC. Az első félidőben az utóbbi három mérkőzés emlékétől próbáltak megszabadulni a fiúk, több-kevesebb sikerrel. A 13. percben egy ajtó-ablak helyzetben Kiri Mihály mellett a vendégek zörgették meg a hálónkat. Ekkor valószínűnek tűnt, hogy folytatódik a hullámvölgy a játékban, ami nyomokban sem emlékeztetett az első tíz fordulóra.

A 25. percben egy szögletből beívelt labdából alakult ki egy kis 16-oson belüli lövöldözés, aminek a végén Lós István tudott fejjel belecsúsztatni a labdába, amit a kapus éppen csak a léc fölé tudott tolni.

A 31. percben a négyes számmal játszó, Furár Róbert szépen emelte át a kapuson a labdát és egyenlített ki. 1:1. Tíz perc múlva ismét meghűlt a vér a hazai közönségben, mikor Kiri megint egyedül maradt az orosházi támadóval szemben, aki másodszor is megzörgette a hálónkat. Szerencsére a partjelző zászlajával már beintette a lest.

A második félidőben Kiszel Zoltán helyett Nagy Roland lépett a pályára. Négy perc múlva Medvegy György passzából az ötös sarkáról hatalmas gól lőtt. 2:1.

5 perc múlva ismét Rizsa ívelt be egy labdát a 11-es magasságába, ahol Klimaj várta. A csapatkapitány lábáról a labda egy furcsa mozdulat után a kapus felett a hálóban kötött ki. 3:1.

Ismét négy perc telt el, mikor Lós úgy döntött, hogy pontot tesz erre a mai meccsre. Az ötös vonaláig vitte a labdát és kapura lőtt. A labda a kapufáról a hálóba pattant. 4:1. Ezzel be is állt a végeredmény.

A második félidőben végig fölényben játszott a Szarvasi FC. A vendége a 25. percben még lőttek egy kapufát, de Kiri rajta volt. A vendégek kapujánál a egy szabadrúgásból Kristóf Gergő ívelt, de inkább passzolt a kapu felé, egyenesen a kapus kezébe.

A 80. percben Medvegy helyett a közönség nagy örömére Enabulele Stanley, majd a 83-ban Lós helyett Herkó Ákos lépett pályára. Ezzel a győzelmével a tabella élén várhatja a tavaszi kezdést a Szarvasi FC.

Kiri Mihály (12), Furár Róbert (4), Filyó Tamás (5), Klimaj Zoltán (7), Pákozdi Ferenc (17), Kristóf Gergő (20), Medvegy György (24), László Viktor (26), Kiszel Zoltán (32) / Nagy Roland (10) 46′, Benczúr Norbert (55), Lós István (77) / Harkó Ákos (13) 83′, Enabulele Stanley (21) 80′

Rétes Pál edző: Annak ellenére, hogy átéreztük a mérkőzés fontosságát, átaludtuk az első félidőt. Szünet után feljavult a támadójátékunk, így sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

121124lampion

Márton-napi lampionozás

121126derzsi

Két szerelem krónikája