in

Vidám Farsang a Dózsa utcai óvodában

130218ovi

130218oviA Dózsa utcai óvodásoknál 2013. február 14-én került megszervezésre a vidám farsangi mulatság.

Az óvodai ünneplést megelőző napon a gyerekek ellátogattak a Liliomkert Idősek otthonába, az ott dolgozók meghívására. A gyermekek műsorát nagy érdeklődéssel várták, ismerősként fogadták őket, hiszen évente több alkalommal, legutóbb Karácsony alkalmával látogattak el hozzájuk az óvodások. Most farsangi dalokkal, versekkel szórakoztatták az időseket, s műsoruk végén együtt táncoltak kicsik és nagyok. Ezt követően óvodásaink átadták a meglepetésként elkészített farsangi álarcokat, melyet fánkkal és teával háláltak meg az idősek. A dolgozók pedig farsangi kalappal ajándékozták meg a gyermekeket, így sok élménnyel és ajándékkal térhettek vissza az óvodába.

Másnap került sor a télbúcsúztató farsangi délelőttre, ahova a gyermekek szebbnél szebb jelmezben érkeztek. Ezen a napon a szervezésből kiveszi részét a szülői szervezet is, akik gondoskodnak a gyermekek megvendégeléséről, hiszen a farsangi fánk elmaradhatatlan.

Minden csoportban farsangi hangulat alakult ki, és a nagycsoportosok vendégül fogadták a leendő kiscsoportos óvodásokat is, akik beöltözve „vigadtak” együtt velük.

A délelőtt lezárásaként a 3 csoport a tornaszobában gyűlt össze egy közös mulatságra, ahova meghívásunkra érkeztek a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola néptáncosai is, akik lelkesedéssel mutatták be táncaikat, melybe végül az óvodás gyermekek is bekapcsolódtak. Fáradhatatlanul ropták a táncot.

Köszönjük, hogy felejthetetlenné tették számunkra a délelőttöt, és hogy segítették elűzni a telet!

Óvó nénik

Vélemény, hozzászólás?

130217meteorit

Mozgalmas nap a csillagászoknál

130218ah

Öreg ember nem vén ember…