in

Becsüld meg önmagad!

130223palferi

130223palferiA címben szereplő felszólítást többféleképpen is érthetjük: egyrészt viselkedjünk jól, másrészt pedig mérjük meg önmagunkat, mérjük föl személyiségünket, minőségünket. Egy – egy ilyen pillanat sokszor előfordul az ember életében, amikor elbizonytalanodik, nem tudja mit is várnak tőle és nem tudja hogyan is kéne reagálnia.

Akinek pedig alacsony az önértékelése, annak nagyon sokszor kell szembesülnie a bizonytalansággal. Függetlenül attól, hogy mennyi idős. Pedig azt hinnénk, hogy idős korára már azért minden embernek kialakul az önismerete, de ez nem így van. Nagyon sokan szenvednek a belső bizonytalanságtól, szoronganak minden váratlan helyzetben.

De a jó hír az, hogy sohasem késő változni és változtatni. Mindig lehet máshogy és másképp csinálni. Ha pedig valaki egy jó fogódzót keres, útmutatót és támogatást, annak jó szívvel ajánlom Pál Ferenc A szorongástól az önbecsülésig című könyvét.

Aki már hallotta a szerzőt élőben, az tudja milyen szenzációsak és lélekemelőek az ő előadásai. Ebben a könyvben pedig benne van minden, amit tudnunk kell ahhoz, hogy szabadabb és teljesebb életet élhessünk, hogy a szorongásainkat letehessük magunk mögött és végre boldogan élhessünk.

Minden korosztálynak szívesen ajánlom, mert tényleg soha nem késő változni. Csak merni kell belevágni.

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

130223titkarok

Titkárok a II. Szarvasi Esküvő Kiállításon

130224ovi

„Táncolt bohóc, huszár, medve…”