in , ,

„Festői” szakmai bemutató

130508szekely

A Székely Mihály Intézmény festő, mázoló, tapétázó valamint kőműves és asztalos szakképesítést tanuló diákjai meghívást kaptak arra a termékbemutatóra, melyet a Szaki Plusz Festék és Vakolat Centrum szervezett.

A tanulók és az oktatóik elsőként a Helios új termékeivel ismerkedhettek meg. A Spektra termékcsalád új, illatos beltéri falfestékét is szemrevételezhették, sőt illatmintákat is kaptak az érdeklődők.

Festék Bázis Kft /Győr/ magyar fejlesztésű termékeket vonultatott fel. A bemutató előadást Túri László fejlesztő, egyben tulajdonos tartotta.

„ Cégünk többnyire speciális festékekkel, bevonatok gyártásával foglalkozik. Célunk, hogy az építőiparban, festékiparban előforduló problémákra megfizethető, szakszerű megoldást tudjunk biztosítani. Fontos, hogy az építőipari tanulók megismerjék ezeket az anyagokat és később tudják hasznosítani az itt megszerzett tudást.” – emelte ki az előadó.

A flexibilis termékcsalád, padlófesték, az ECOMIX hőszigetelő és penészgátló festékadalék is részletes bemutatásra került.

Az ECOMIX kerámia mikroszemcsékből álló, reflexiós elven működő festékadalék azonnali és tartós megoldást jelent a falpenésszel szemben.

További kiemelt jellemzői:

– Belső falfelületen használva hatékonyan segít benntartani a meleget.

– Külső falfelületeken használva segít a nyári meleg elleni védekezésben.

– Alkalmas hőhidak utólagos kezelésére.

A tanulók nagy örömére olyan szakmai programmal is megismerkedhettek, amely az interneten mindenki számára hozzáférhető.

Szakmai bemutató szünetében frissítő és pogácsa várta diákokat.

A szakiskolások a szakmai bemutatóról hasznos szakmai tudással gazdagodva és emlékeztető ajándékokkal tértek vissza az iskolába.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a tartalmas programért Szaki Plusz Festék és Vakolat Centrum dolgozóinak.

Dudás Mihály szakoktató

Vélemény, hozzászólás?

130508vajda

Érettségi lázban égnek

130509kolera

Menthetetlen a szentandrási kolerakereszt