Connect with us

Hírek

Magyar rajzfilmek ünnepe

Rajzfilmünnep címén szórakoztató programokat rendeztek vasárnap délelőtt a Cervinus Teátrumban. Volt kézműves játszóház, ahol mesehősöket készíthettek a gyerekek papírból, textilből és gyurmából, játszósarok kicsiknek és nagyoknak, ahol együtt társasjátékozhattak és építhettek. Aki belefáradt a játékba, beülhetett a színházterembe, ahol klasszikus magyar rajzfilmeket nézhettek meg. Olyan mesefilmeket, amikre még a szüleik is emlékezhetnek gyerekkorukból. A vászonra került a nagy ho-ho-ho horgászról, Vukról, Frakkról és a Mézgáékról szóló sorozatok néhány epizódja.

A rendezvény ötletgazdája a KEDD Animációs Stúdió stábja, ami az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával harmadszor rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet. Tavaly 29 város 60 helyszínén közel százezer látogatót regisztráltak. Szarvason másodszor rendezték meg. Tavaly a gyermeknappal karöltve, amikor teltház mellett zajlottak a programok. Az idén a rendezők tájékoztatása szerint mintegy százan voltak kíváncsiak a programra.

Kiemelt

Csasztvan András (középen) (Fotó: Babák Zoltán) Csasztvan András (középen) (Fotó: Babák Zoltán)

Csasztvan András a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést vehet át

Cervinus Teátrum

Széplaky Géza és Szemerédi Bernadett Széplaky Géza és Szemerédi Bernadett

16 órától közösségi csatornáin keresztül közvetít ünnepi műsort a Cervinus Teátrum

Cervinus Teátrum

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Két nagyszerű színész jutalomjátéka

Cervinus Teátrum

Timkó Jámos (Hosszú), mögötte H. Varga Tamás (leventeoktató) (Fotó: Babák Zoltán) Timkó Jámos (Hosszú), mögötte H. Varga Tamás (leventeoktató) (Fotó: Babák Zoltán)

Valahol Európában hetedikes diákoknak

Cervinus Teátrum

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect