Connect with us

Szarvas

Magyar rajzfilmek ünnepe

Rajzfilmünnep címén szórakoztató programokat rendeztek vasárnap délelőtt a Cervinus Teátrumban. Volt kézműves játszóház, ahol mesehősöket készíthettek a gyerekek papírból, textilből és gyurmából, játszósarok kicsiknek és nagyoknak, ahol együtt társasjátékozhattak és építhettek. Aki belefáradt a játékba, beülhetett a színházterembe, ahol klasszikus magyar rajzfilmeket nézhettek meg. Olyan mesefilmeket, amikre még a szüleik is emlékezhetnek gyerekkorukból. A vászonra került a nagy ho-ho-ho horgászról, Vukról, Frakkról és a Mézgáékról szóló sorozatok néhány epizódja.

A rendezvény ötletgazdája a KEDD Animációs Stúdió stábja, ami az Aegon Magyarország Zrt. támogatásával harmadszor rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet. Tavaly 29 város 60 helyszínén közel százezer látogatót regisztráltak. Szarvason másodszor rendezték meg. Tavaly a gyermeknappal karöltve, amikor teltház mellett zajlottak a programok. Az idén a rendezők tájékoztatása szerint mintegy százan voltak kíváncsiak a programra.

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Twist Olivér ősbemutóra készül a Cervinus

Színház

Dósa Zsuzsa a Sógornők sajtónyilvános olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán) Dósa Zsuzsa a Sógornők sajtónyilvános olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán)

Alkalmazkodunk a helyzethez

Internew

Szarvasi szíilvapálinkák sora 2016-2020-ig (Fotó: Babák Zoltán) Szarvasi szíilvapálinkák sora 2016-2020-ig (Fotó: Babák Zoltán)

Szarvasi szilvapálinka ötödször

Közösség

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Édes Anna a Cervinusban

Színház

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect