in , ,

Földesi Zoltán: kormányváltó választás lesz

Földesi Zoltán

Másfél hónap után jelentkezett Földesi Zoltán, a szarvasi MSZP elnöke újabb sajtótájékoztatóval. Közeledik a választás. Szerdához öt hónapra megyünk voksolni. Kormányváltó szavazás lesz, ebben biztos Földesi Zoltán. Igaz, hogy újabb és újabb törvénymódosításokat nyújt be a Fidesz, amik hatalma bebetonozásához szükségesek, de mindez hiába. Miért ilyen magabiztos benne a helyi MSZP első embere? Jártában-keltében Földesi Zoltánt arról biztosítják a polgárok, hogy elegük van a jelenlegi kormányzásból. Hogy ehhez a megfelelő alapot megteremtsék, október 22-én az A38 hajón az Együtt PM-mel aláírták orbánváltó választási szövetségüket. Nem lesz könnyű, mert Orbán Viktor mindent megtesz, hogy megossza az ellenzéket, mondta.

A 2014-es költségvetés a választásokig elég, állítja szakemberek véleményére hivatkozva a szocialista politikus. Ha az MSZP nyer, új költségvetést állítanak össze. Visszaadnának egy sor, a Fidesz által elvett szociális juttatást.

Földesi Zoltán bemutatta az MSZP választási programjának öt pillérét, amik a következők: a gyerekek jólétének javítása, a nők helyzetének javítása, a munkavállalók helyzetének javítása, a kis- és közepes vállalkozások támogatása, a nyugdíjasok támogatása. A megmérettetésen Rejtő Józseffel indulnak, aki gazdasági szakember, mezőgazdasági vállalkozó, jelentette be Földesi Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Új emléknapok Békésszentandráson

Mindenkiért egy-egy gyertya égett Békésszentandráson