Connect with us

Szarvas

Streetfightereink: csillog az ezüst és a bronz

Podani Milán és Varga Róbert

2013. november 9-én a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Országos Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét igazolt versenyzőinek. A látványos betétműsorokkal is színesített díjátadón a jó hangulatot még fokozta a bőséges svéd asztalos vendéglátás, közben az idénybeli ellenfelek barátian elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Városunkat, sőt megyénket streetfighter verseny számban divízió 2 kategóriában Varga Róbert, míg juniorként Podani Milán képviselte. Mindkét versenyző az egész idényben kemény, kitartó sok-sok órás edzés munkával időnként a technikai problémákkal is megküzdve eredményesen zárta az idényt. Az ünnepségen mindketten többször is dobogóra állhattak. Milánt kétszer is dobogó harmadik fokára szólították mivel az országos ranglista mellett a külön kiírt Kunmadarasi versenyeken is dobogós helyezéseket ért el. Varga Robi kategóriájában országos második helyezést ért el és különdíjat is kapott a kunmadarasi versenyért. Gratulálunk az eredményeitekhez! Szép volt fiúk, méltón öregbítettétek városunk hírnevét az idény során!

Podani Mihály manager

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

Pályázat a felsőoktatásban tanulmányaikat kezdő szarvasi fiatalok anyagi támogatására

Közérdekű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect