in , ,

Nyílt nap a Vajdában

Iskolánkban 2013. november 15-én került sor az idei év első nyílt napjára. A rendezvény célja természetesen az, hogy minél több általános iskolás diákkal és szüleikkel ismertessük meg az iskolánkban folyó munkát, képzési lehetőségeket.

A nap hagyományosan az aulában kezdődött, ahol az iskolában jövő tanévben induló tagozatokról kaptak tájékoztatást az érdeklődők. Itt az is elhangzott, hogy melyik tagozat kinek ajánlott, milyen lehetőségeket nyújt az oda iratkozó tanulóknak. Emellett természetesen a tanórán kívüli foglalkozásokról, sokrétű szabadidős, sport és diákrendezvényről is hallhattak a megjelentek. Bemutattuk az előző tanév továbbtanulási eredményeit, rendezvényeit is.

Az általános tájékoztató után volt lehetőség személyes beszélgetésre, tájékozódásra. Ezt követték a nyílt órák. A választék nagy volt, minden területről ízelítőt kaphattak a diákok és szülők.

Nagy örömünkre több olyan iskolából is érkeztek érdeklődők, ahonnan korábban nem voltak tanulóink. Legnagyobb számban természetesen a város általános iskoláiból érkeztek tanulók. Fontos célunk, hogy a szülők és tanulók bizalmát megszerezve elérjük, hogy minél több szarvasi gyermek maradjon a városban és nyugodt, családias légkörben szerezze meg azt a tudást, amelyet a középiskolában szükséges. Reméljük tetszett amit tapasztaltak, és intézményünket választják.

A nyílt nap egy kiragadott pillanat az iskola életéből. Éppen ezért mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy az iskola honlapján naprakészen követheti az iskolában zajló eseményeket, rendezvényeket.

Mivel ezen a napon több intézményben is volt nyílt nap a megyében, így biztos nem mindenki tudott eljutni a rendezvényre. Nekik ajánljuk a következő lehetőséget, amelyet 2013. december 13-án tartunk. Erre is mindenkit szeretettel várunk.

Kitajkáné Szántai Mária

igazgató

Adventi koszorú: mire figyeljünk?

Utcanevekről, útügyekről és tűzifáról is szó esett a szentandrási lakossági fórumon