in , , ,

Ajándékot vitt a nagycsaládosokhoz az MSZP Jézuskája

Az MSZP aktivistái a nagycsaládosoknál

Édességet, szaloncukrot, lisztet és egyéb tartós élelmiszereket vitt az MSZP Jézuskája a Szarvasi Nagycsaládosok Egyesületének. Pénteken délután a szocialisták négy rezidense, Földesi Zoltán elnök, Králikné Molnár Anna koordinátor, Rejtő József, körzetünk 2014-es választásokra delegált MSZP-s képviselő-jelöltje és Kozák Imréné érkezett egy csomagtartónyi ajándékkal a Jókai utcai központjukba, ahol már öt kisiskolás várta őket.

– Ha szerényen is, de igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy egy kicsit boldogabb karácsonya legyen a sok gyermeket nevelő családoknak. Kívánjuk, hogy mindenki nagy örömmel és jó étvággyal fogyassza az élelmiszereket – mondta Rejtő József. Kozák Imréné tudja, hogy csepp a tengerben a szállítmányuk, de örülnek, hogy ha csak néhány családnál is, de hozzá tudtak így járulni, hogy májkrém kerüljön a reggeli kenyérre, vagy bolognai spagetti ebédre. Földesi Zoltán elárulta, azért választották a nagycsaládosokat, mert több mint két évtizede – egyészen pontosan 22 éve – működik az egyesület, ami mindig kiveszi a részét a város civil életében.

– Ilyenkor sajnálom, hogy nincs legalább még húsz párt Szarvason, akiknek eszükbe jutnánk ilyenkor – mondta Dankó Pál, a nagycsaládosok elnöke, mikor megköszönte a csomagot a két felajánlónak, Kozák Imrénének és Rejtő Józsefnek.

Vélemény, hozzászólás?

Luca-napi vigasságok a múzeumban

Mérlegen az Alaptörvény – egykori vajdás diák a szerzők között