in ,

Négy segédfelügyelővel bővül a közterületeket ellenőrzők csapata

Segégfelügyelők

A médiában nagy visszhangot váltott ki mostanában a csépai lopakodó asszonykommandó. Ennek egy kevésbé bulváros változata működik Szarvason is. Blaskó Péter közterület-felügyelő négy új kollégáját mutatta be tegnap a testületi ülésen, akik a jövőben a munkáját fogják segíteni.

A négy új segédfelügyelőt, Skorka Pétert, Bencsik Róbertet, Simonfi Józsefet és Tamás Tibort most be is mutatták a képviselőknek. A város belterületét több szektorra osztották, ahol rotációban fognak szolgálatot teljesíteni, folyamatos jelenlétükkel igyekeznek a közterületek rendjét és tisztaságát védeni. Hatósági jogkörrel nincsenek ellátva, azaz nem büntethetnek. A feladatuk az, hogy segítségükkel minél hamarabb lehessen a probléma megoldásához szükséges hatóságot értesíteni.

A segédfelügyelők alkalmazásával teljesebbé vált a bel- és a külterületi őrző-, védő-, figyelőszolgálat. Miután a polgárőrök inkább az esti és a hétvégi órákban járőröznek, így a hétköznapok nappali órái is le lesznek fedve.

Babák Mihály polgármester örömmel köszöntötte az új segédfelügyelőket és arra kérte őket, hogy álljanak szóba a lakossággal, hívják fel a figyelmet a közrend, ahol szemétdomb van, a köztisztaság megtartására! Minden olyan eseményt jelentsenek, ahol bűncselekmény gyanújával élnek!

Vélemény, hozzászólás?

Unalmas csillagászati év elé nézünk, de legalább a kínaiak a Holdon vannak

Tudatosan, de nem érzéketlenül