in , ,

Vidám télbúcsúztató a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban

Február 28-án a gimnázium diákjaitól volt hangos a sportcsarnok. Farsangi mulatságra gyűltek össze kisebbek és nagyobbak, hogy együtt töltsenek egy vidám estét.

A sportcsarnok díszbe öltözött –a sok-sok lufi, színes szalagok, bohócok, álarcok nem engedték egy pillanatra sem elfelejteni, miért is vagyunk ma itt. A nézőtér zsúfolásig megtelt szülőkkel, barátokkal, ismerősökkel.

A műsor 17 órakor kezdődött. Két rutinos műsorvezető, Emődi Dorina 8.J és Bencsik Dea 9.J osztályos tanulók voltak az est háziasszonyai.

Az idei farsang egyben új hagyományt is teremtett. Eddig a kisgimisek / a nyolc évfolyamos gimnázium tanulói / ünnepelték ezt a jeles télbúcsúztató eseményt, ettől az évtől a gimnázium valamennyi osztálya számára lehetőség nyílt a fellépésre. Majdnem mindegyik osztály készült műsorral, így igen színes volt a program. Változatos műsorokat láthattunk és igazán jól szórakoztunk a látványos produkciókon.

Bepillanthattunk egy házibuliba, volt részünk fekete-fehér illúzióban, jártunk a 60-as években, tapsolhattunk Rómeó és Júlia románcának. Jót derültünk az apró emberek táncán, itt volt közöttünk Marilyn Monroe, volt ének és tánc az esőben. A műsort keleti varázs zárta angyalokkal, sárkánnyal, akrobatikus kavalkáddal. Színvonalas műsorokat láthattunk és igazán jól szórakoztunk. 11 osztály lépett fel, unatkozni azonban nem volt ideje a nézőknek, igazi élmény volt látni a sok ügyes diákot.

A műsort tombolasorsolás követte, ahol a főnyeremények – két táblagép és egy ékszer-szett – találtak gazdára. A diákok nagy örömére az egyik táblagépet a belépőjegyekkel lehetett megnyerni.

Ezután kezdődhetett a diszkó, ami szintén megújult formában várta a táncolni vágyókat a gimnázium aulájában. A táncparketten villództak a fények, tombolt a zene, igazi diszkóba csöppent, aki átjött a csarnokból.

Az első emeleten az osztályok finomságoktól roskadozó asztalai várták a táncban elfáradt diákokat.

Nagyon jó hangulatban telt az este.

A két szervező osztály a 8. J / osztályfőnök Pécsváradiné Tóth Anikó / és a 9. J / osztályfőnök Molnárné Tóth Katalin / volt.

Köszönet a szülői munkaközösségnek, akik nagyszerű munkát végeztek, a polgárőröknek, akik vigyáztak diákjainkra és nem utolsó sorban támogatóinknak a sok értékes felajánlásért.

Pécsváradiné Tóth Anikó

Vicces nőnap az Aranykornál

Síelő székelyesek Erdélyben