in , ,

18. Bóbita alapítványi bál

Jó dolog bálba járni, mert kicsit kiemel a hétköznapokból, feltölt és új erőt ad a további feladatokhoz. És ha mindezt ráadásul jó cél érdekében tesszük, akkor dupla öröm.

2014. Március 1-én a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézmény, a Szülői Közösség és a BÓBITA ALAPÍTVÁNY ismét kitett magáért, hiszen már hetekkel a bál előtt kitehette volna a „teltház” feliratot. Visszajáró vendégek, szülők, támogatók, pártolók és persze az intézmény dolgozói töltötték meg az Árpád Szálló dísztermét. Az eseményt Dr. Lipcsei Imre, a SZIE ABPK dékánja és Seidl Ambrus római katolikus plébános nyitotta meg, majd Babák Mihály polgármester úr köszöntötte a vendégeket. Az est házigazdái Bíró Gyula igazgató és Dr Benczéné Kardos Karola alapítványi elnök voltak. A műsort az intézmény nagycsoportos gyermekei nyitották, 48 kispingvin táncolt a parketten. Köszönet illeti érte Szalbotné Kovács Mária, Tóth Ágnes, Rohony-Szedljak Mária, Mihály Zoltánné, Demjénné Jónás Klára és Podani Mihályné óvópedagógusokat. Őket követték a 4. osztályosok, akik a 70-es évekbe kalauzoltak el bennünket egy vidám és jó hangulatú tánccal, amelyet osztályfőnökük, Komlósné Szirom Anita és Juró Mária tanítottak be a gyerekeknek! A temperamentumos zene és tánc mindenkinek jó hangulatot teremtett! Ezután a Gyakorlóintézmény társastáncos gyermekei kápráztatták el a közönséget és őket követte tanítójuk Makan Zsuzsanna tánctanár párjával, Schwarz Péterrel. Az egész estét betöltő jó hangulatról az Apropó Zenekar gondoskodott. A bőséges vacsorát a Korona Étterem tálalásában fogyaszthattuk, majd Opauszky György cukrászmester által készített desszertet szervíroztak. Vacsora után újabb meglepetés érkezett, Szülők léptek a színpadra és táncukkal megalapozták az est fergeteges hangulatát és a hajnalig tartó mulatozást. A jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozás és a közösségformálás is jelen volt, erősen érezhető az összetartás a pedagógusok és a szülők között, ami nagyban hozzájárult a bál sikeréhez is.

Az intézmény és az alapítvány szeretne ezúton is köszönetet mondani minden kedves gyerkőcnek, szülőnek, támogatónak, az intézmény dolgozóinak, hogy az alapítvány sikeres működéséhez és a bál megszervezéséhez anyagi, tárgyi segítséget nyújtottak! Köszönet a Wish You Körösparti Esküvő- és rendezvényszervezőnek, Bobvos Nanettának és Gyulai Csillának a lenyűgöző dekorációért. Valamint köszönet az est műsorvezetőinek, szervező szülőinek.

Külön szeretnék köszönetet mondani elköszönő alapítóinknak, Montvajszkiné Bátor Annának és Prjevaráné Mikus Mártának a közel 19 éves sikeres munkájukért. Valamint köszönet az új alapítványi tagoknak, Baráth-Szekeres Anettnek és Petényiné Bencsik Anitának az önzetlen feladatvállalásért.

A bál teljes bevételét a Szarvasi Gyakorlóintézménybe járó gyermekek javára fordítjuk!

Dr Benczéné Kardos Karola
Bóbita Alapítvány kuratóriumi elnök

Sítábor jótékonysági akcióval

Egy elvesztett győzelem