in , ,

Egy elvesztett győzelem

A decemberben elhunyt Pusztai József Góbi emlékére egy perc gyászszünettel kezdődött a Janina SE ellen a nemzeti ünnep miatt szombatról vasárnapra tolt labdarúgó mérkőzés. Mintegy 10 fokban, de kellemetlenül szeles időben futott ki a két csapat a pályára.

Az első 25 percben a vendégeknek közük sem volt a játékhoz. A 10. percben Sinka Attila jobbról érkező beadásából Zima Dániel lőtt hatalmas kapufát. 5 percre rá Lós István jó labdát adott középre, ami László Viktor elé került. Szerencsére Viktor nem akart nagy gólt lőni, szépen a hálóba gurította a kapus mellett. 1-0.

A 25. percig Kiri Mihálynak hivatalból nem kellett a labdához érnie, addig olyan labdaszedőfélét játszott. A Jamina egyszerűen nem jutott el a kapunkig. Félő volt, hogy Kiri lemerevedik a szélben.

A 30. percben vezették a vendégek az első akcióféleséget, de semmi sem lett belőle. Viszont a csabai védők elkaszálták Furár Róbertet, mire a bíró egyből pirosat vett elő a zsebéből, és ezzel a lehető legrosszabbat tette velünk. A második félidőben kiderült, hogy a csabaiakat zavarta a sok ember a pályán. Az 50. percben Moldovány Miklós egyszerűen átpörgette Kiri felett a labdát, amivel 1-1-re módosította az eredményt. Ez még nem törte meg a szarvasi lendületet, de a zavar érezhető volt. 7 percre rá ismét kezdett összeállni a támadójátékunk. Balról, talán Lós lábáról egy labda a gólvonallal szinte párhuzamosan szállt a kapus és a védők mögé, ahol Sinka érkezett, aki nyújtott lábbal próbálta módosítani a pályáját, de sajnos húsz centivel rövidebb volt a lába, mint kellett volna. Tíz percre rá a mi kapunk előtt persze nem volt ilyen szerencsénk. Petri Csaba labdás talajgyakorlatát követően valahogy a gólvonalunkon belülre került a labda, ezzel 1-2-re módosult az eredmény, ami a végéig így is maradt.

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Kovács Sándor, Furár Róbert, László Viktor, Darida Norbert, Lós István, Tóth Attila (54′ Panyik Zoltán), Bogdán Péter, Janurik Attila, Zima Dániel, Sinka Attila (63′ Nagy Roland)

Nem jutott játéklehetőséghez: Valastyán Dániel, Csziglédszki Pál

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Vélemény, hozzászólás?

18. Bóbita alapítványi bál

CÉGMUSTRA: A Geomark Kft. erőssége az intenzív kultúrák termesztése