in , , , , ,

Samu Tamás Gergő vitára hívja Dankó Bélát

Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila

Hivatalosan, levélben is meghívja egy nyilvános vitára Dankó Bélát, a Fidesz jelöltjét, mondta pénteki sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő, a Jobbik országgyűlési képviselő-jelöltje. Hozzátette: elfogadhatatlannak tartja, hogy Orbán Viktor nem hajlandó vitára kiállni Vona Gáborral.

– Törvényben kellene szabályozni, hogy az esélyes miniszterelnök-jelöltek kötelesek legyenek vállalni ezeket a nyilvános megmérettetéseket – mondta Samu Tamás Gergő.

A sajtótájékoztatón részt vett Gajdos Attila, a Jobbik helyi önkormányzati képviselője is, aki a márciusi testületi üléssel kapcsolatban fejtette ki véleményét. Elmondta: szükségesnek tartja, hogy a városközpont felújítása kapcsán kárt szenvedett üzlettulajdonosok kapjanak legalább valamilyen adókedvezményt.

Az orvosi ügyelettel kapcsolatban hangsúlyozta, örülne annak, ha ebben nagyobb szerepet kapnának a mentőszolgálat munkatársai.

– Az elmúlt években sok beruházás valósult meg a városban. Sajnos azonban városrehabilitációból és szennyvízcsatornából nem lesz munkahely. A gazdaság nem erősödött meg, ugyanolyan nehezen élnek az itteni emberek, mint korábban – mondta Gajdos Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Ami nem disco, az már underground?

Piros sállal demonstráltak a nők jogaiért a szocialisták