in , ,

Gólzáporos mérkőzésen nyert a Hunyadi

Kiss László

Az első félidő elején esélye sem látszott annak, hogy a Hunyadi Békési FC elleni mérkőzésén 8 gól fog esni, ráadásul ebben ez elosztásban. A Hunyadinak voltak olyan támadásai, amiből éppen nem kaptunk gólt. Egy lendületes támadásból egyszer csak elkezdtek a srácok visszafelé passzolni, amiből labdát szereztek a vendégek, és éppen csak a kapunk mellé gurítottak. Persze voltak szép támadások is, amik befejezése váratott magára. Nem úgy a 11. percben a békésieké, amiből gól is született. Egészen a 19. percig rezzenéstelen maradt a vendégek hálója, amikor Kovács Norbert addig hurcolta magával a labdát szabad társ híján, hogy ő került helyzetbe, és ha már ott volt, belőtte. 1–1.

Ettől egy kicsit magára talált a Hunyadi. Voltak helyzeteink, de a kapu pontos helye még mindig nem volt tisztázott. A 40. percben büntetőt harcoltak ki a hazaiak, amit Ugrai Sándor lőtt biztos lábbal a jobb felsőbe.

A második félidő első negyedórája a középkezdések jegyében telt. Két-két gól esett mindkét kapuba. A hazai gólokat Nyemcsok Mihály és Ugrai szerezték. A pontot az i-re Kiss László tette fel a 80. percben, amikor beállította az 5–3-as végeredményt.

A Hunyadi a 22. forduló után a nyolcadikként várja a hétvégét, amikor 2. helyen álló Dévaványára mennek. A ványaiaknál porszem kerülhetett a gépezetbe, mert most csak 1 pontot tudtak elhozni az utolsó előtt álló Dobozi SE-től. Reméljük, kitart szombatig!

Hunyadi: Lantos Zoltán, Borgulya János, Bobvos Ferenc (55′ Tasi Norbert), Rusz Zoltán (81′ Kiss Tibor), Kovács Norbert, Kiss László, Rácz Rajmund, Rácz Attila, Lovas Attila, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor (87′ Vizi Gergő)

Nem kapott játéklehetőséget: Wéber Csaba, Bagi László

Kispad: Pisont András vezetőedző

Hazai góllövők: 19′ Kovács Norbert, 40′ Ugrai Sándor büntetőből, 50′ Nyemcsok Mihály, 62′ Ugrai Sándor, 80′ Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

A vers ünnepe 10 szóban

Szarvason jártak a szentandrási idősek