in , ,

Podani Milán az NKH idénynyitó motoros tréningjén

2014. 04. 12-én immár negyedik alkalommal rendezte meg a Békés megyei Nemzeti Közlekedési Hatóság az idénynyitó motoros tréningjét. A szombati rendezvényt Dobókői György a Közlekedési Felügyelőség igazgatója és Benkő Mihály osztályvezető nyitotta meg, majd tájékoztatást adtak a motorozás jelenlegi magyarországi helyzetéről.

Ismert az a tény, hogy motorosaink az egyik olyan csoport, akik közlekedők legvédtelenebb táborába tartoznak. Ezért is fontos, hogy a naprakész elméleti ismereteik mellett a gyakorlati vezetéstechnikai képességeik is mindig frissek legyenek. Ezzel a céllal találkozott és regisztrált több mint félszáz motoros az NKH szarvasi úti rutinpályáján, ahol motoros szakemberek irányításával egy komplex motoros vezetéstechnikai tréningen vehettek részt.

Erősítve a szabályos, biztonságos közlekedést, ebben a programban Podani Milán junior motorversenyző látványos, akrobatikus, olykor a fizika határain mozgó motoros bemutatójával színesítette. Azt mutatta meg a motorosoknak és a nézőknek, hogy mi az, amit nem szabad a közúton motorral közlekedve kipróbálni. Milán negatív példáit a kettős hatás ellenére nagy tapssal jutalmazták a jelenlévők.

Podani Mihály

A Felvidékről kitelepített magyarokra emlékeztek Csabacsűdön

Bálat rendeztek a csabacsűdi nagycsaládosok