in , ,

Viharos győzelem: 8:0-ra nyert a Szarvasi FC

Moldván Krisztián gólja

A 11. percben Panyik Zoltán szépen elhozta a jobb szélen, beadta középre ahol Lós várta aki egy csellel megfordult és bevágta…volna, ha nem jön vissza a gólvonalon álló két védő valamelyikéről, ill. nem vetődik megint a labda útjába a berényi kapus, Barabás István.

A 13. percben elkezdett dörögni és villámlani, baljós fellegek közeledtek a berényi kapu mögött. A valőságban is és képletesen is, mert ebben a percben Panyik belőtte az első gólt. Három perc múlva Janurik Attila indult el a jobb szélen és adta be a kapu előterébe, ahol vagy három szarvasi érkezett. Közülük Furár Róbert jutott lövéshez, ami egyben a második szarvasi gólt is jelentette.

Aztán a 22. percben lekapcsolták a villanyt. A sötétség leple alatt Moldván Krisztián lépett el őrzői közül, és emelte át a labdát a kifutó kapus felett. 3:0.

Ekkor elkezdett esni az eső. Először ritkásan, majd leszakadt az ég. Pillanatok alatt jégpályához hasonlóvá vált a gyep. A szurkolók a lelátóra menekültek, a játékosok meg sehová. Az első félidei eredményt Lós állította be a negyedik szarvasi góllal.

A második félidőben a Szarvasi FC Moldván Krisztián, Zima Dániel, Lós István, László Viktor útvonalon alapozta meg a berényiek jókedvét a hazaútra. Tusolniuk nem kellett.

Szarvasi FC – Mezőberényi FC 8–0 (4–0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Zima Dániel, Rurár Róbert, László Viktor, Panyik Zoltán (55′ Csziglédszki Pál), Filyó Tamás, Kovács Sándor, Lós István, Janurik Attila (69′ Sinka Attila), Moldván Krisztián (69′ Bogdán Péter), Darida Norbert

Nem kapott játéklehetőséget: Valastyán Dániel

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelzki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Gyermek labdarúgókupa Békésszentandráson

Hetedik hely az országos sakkdöntőben