Connect with us

Sport

Ötvenszázalékos hétvégi hazai mérleg

Korim László

A változékony hétvégi időjárás ellenére nagyüzem volt hétvégén is a teniszezők különböző szintű csapatbajnokságaiban. A szarvasi OB III-as gárda idehaza duplázott, a megyei alakulat pedig csak szombaton tudott játszani, a vasárnapi mezőberényi fellépését elmosta az eső. Az első számú csapat szombaton igen értékes “skalpot” gyűjtött be, hiszen az OB II-es versenyzőkkel megerősített gyulaiakat győzte le nagy küzdelemben. A siker két fő letéteményese ezúttal Eckert Roland és Korim László volt, akik a szinglijük mellett párosban is alaposan “odatették” magukat. Másnap a szeghalmiak ellen már elmaradt a bravúr, de az idényre kalkulálható két győzelem így is megvan.

Szarvasi TC-TSZSK Gyula II. 5:4

OB III-as csapatbajnoki teniszmérkőzés, Szarvas. Szarvasi győztesek:

Durucskó Péter (2.), Eckert Roland (4.), Korim László (4.), valamint a dr. Bencze Tamás, Eckert (1.), és a dr. Bencze Sándor, Korim (3.) páros.

Szarvasi TC-Szeghalmi TC 2:7

OB III, Szarvas. Szarvasi győztesek: Szalbot Balázs (3.), és a Korim László, Párizs Szabolcs (3.) páros.

Sarkadi Kinizsi TC-Szarvasi TC II. 9:0

Megyei csapatbajnoki teniszmérkőzés, Sarkad.

A képek a szombati mérkőzéseken készültek.

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect