in , ,

Jól szerepeltek az országos csapat diákolimpia döntőn sakkozóink

Országos Csapat Diákolimpia Döntő 2014. május 16-18-a között rendezték meg Szombathelyen a Haladás VSE sportcsarnokában a versenyt. Szarvasról a Szlovák Általános Iskola alsó tagozatos és a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium lányai képviselték Békés megyét. Az alsós lányok 25 bajnok csapatból a 15. helyen végeztek. 1. tábla Frankó Fanni 4pont 2. tábla Huszári Nelli 3pont 3. tábla Plentri Panna 4pont. A 8 fordulós versenyen Plentri Panna igyekezett maradéktalanul kihasználni a 30 perces játékidőt. A középiskolás lányoknál 16 csapat indult A FIDE mesterrel és magas élő pontszámú játékosokból álló csapatok között a szarvasiak a 9. helyen voltak besorolva. A lányok minden idejüket kihasználva több pontot gyűjtve mint tavaly a rendkívül erős mezőnyben a 8. helyet szerezték meg. 1. tábla Pekár Edina 4 pont 2. tábla Medvegy Dalma 4,5 pont 3. tábla Sebők Anett 5,5 pont. Oltyán Dóra tartalékként vett részt a versenyen. [foldergallery folder="tartalom/140525sakk"] Oltyán Dóra, Pekár Edina, Medvegy Dalma, Sebők Anett

2014. május 16-18-a között rendezték meg Szombathelyen a Haladás VSE sportcsarnokában a versenyt. Szarvasról a Szlovák Általános Iskola alsó tagozatos és a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium lányai képviselték Békés megyét.

Az alsós lányok 25 bajnok csapatból a 15. helyen végeztek.

1. tábla Frankó Fanni 4pont
2. tábla Huszári Nelli 3pont
3. tábla Plentri Panna 4pont.

A 8 fordulós versenyen Plentri Panna igyekezett maradéktalanul kihasználni a 30 perces játékidőt.

A középiskolás lányoknál 16 csapat indult A FIDE mesterrel és magas élő pontszámú játékosokból álló csapatok között a szarvasiak a 9. helyen voltak besorolva. A lányok minden idejüket kihasználva több pontot gyűjtve mint tavaly a rendkívül erős mezőnyben a 8. helyet szerezték meg.

1. tábla Pekár Edina 4 pont
2. tábla Medvegy Dalma 4,5 pont
3. tábla Sebők Anett 5,5 pont.

Oltyán Dóra tartalékként vett részt a versenyen.

Patkó Lajos

Gyerekek a gyerekeknek, avagy – Oscar – díjak kicsiknek

Ugrai-hármassal küldték a földre az apácaiakat Szentandráson