in ,

Nyárutó ebéd a nyugdíjas egyesületben

Nyárutó ebédet rendeztek a Szarvasi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület tagjai szombaton a Vasipari ebédlőjében. Az egyesület vezetője, Kriska Pálné az egyesület céljaként a közösségük összefogását nevezte meg, aminek egyik eszköze ez a rendezvény is. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak más szarvasi egyesületekkel, mint pl. a Szarvasi Barátság Egyesülettel, a Szarvasi Mozgáskorlátozottak Egyesületével, akik képviseltették is magukat az ebéden, de jöttek Gyomaendrődről is vendégek a gyomaendrődi 1. számú egyesülettől, ill. a Gyomaendrődi Mozgáskorlátozottak és Hadirokkantak Egyesületétől.

– Nagyon jó kapcsolatot ápolunk és ezt a kapcsolatot szeretnénk fenntartani. Egy hete, augusztus 9-én voltunk a gyomaendrődi babfőző versenyen. Ott egy nagyon-nagyon kellemes napot töltöttünk, nagyon jól éreztük magunkat. Egy emléklappal és egy ajándéktárggyal tértünk haza – mondta az egyesület elnökasszonya.

– A mai napon egy közösségi ebéd lesz, ami egy picit a nyárbúcsúztatásról is szól. Igazán nem akarunk mi még a nyártól elbúcsúzni, de ezt a rendezvényt már hagyományként szoktuk megtartani. Erre ma kerül sor, amikor birkapörkölt és frissensült kerül az asztalra – árulta el Kriska Pálné.

Az egyesület minden rendezvényét meghívott vendégek színesítik. Ezen a napon egy gyomaendrődi ifjú hölgy, Kotormán Barbi lépett fel, aki az István, a király egy részletét adta elő.

Vélemény, hozzászólás?

Jónás Judit Josephine Bakere, avagy fekete és fehér

István és Koppány – két méltó ellenfél