in , ,

Csabacsűdi siker a forduló záró meccsén

Hazai sikerrel zárult a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának záró mérkőzése Csabacsűdön. A kapu előtt határozottabb házigazdák a vártnál könnyebben nyertek, a visszafogottabb teljesítményt nyújtó hegyesiekkel szemben, akik csak az utolsó negyedórában adták tanújelét annak, hogy pontszerzési reményekkel léptek pályára.

Csabacsűd SE–Mezőhegyesi SE 2–1 (1–0)

Csabacsűd, 200 néző. V.: Juhász.

Csabacsűd: Nagy Z. – András, Sovány, Petykó, Varga T., Kis M., Szilágyi B., Szilágyi D. (Fabó), Borgulya, Gulyás, Lós. Cserék: Bobvos, Sándor, Bárány, Virág. Játékos-edző: Varga Tamás, Szilágyi Balázs.

Mezőhegyes: Vígh – Lipták, Dócza, Fekete (Varga Péter), Mátó, Dajcs, Kovács Z., Szabó Á., Ács, Karancsi N., Nagy Sz. Cserék: Kovács R., Kőházi, Varga Patrik, Adler. Edző: Mákos Árpád.

Gólszerző: Szilágyi D. (20.), Kis M. (53.), ill. Ács (79.). Ifi: 3–3.

Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, jobbára a mezőnyben pattogott a labda, éppen ezért jött némileg váratlanul a hazaiak vezető gólja, amelyet egy oldalról beívelt labdából Szilágyi Dániel fejjel juttatott Vígh kapujába. A folytatásban is mindkét csapat harcosan küzdött, igaz helyzet továbbra sem alakult ki a kapuk előtt.

A második félidő elején növelték előnyüket a házigazdák, miután egy szögeltből beívelt labdát elvétettek a hegyesi védők, az apró termetű Kis Mátyás pedig szemfülesen a hálóba fejelt 5 m-ről. Minden egylapra feltéve kezdett rohamozni a vendégcsapat. Ennek a 79. percben lett meg a kézzelfogható eredménye, amikor Szabó Árpád beadását Ács közelről a hálóba lőtte. Az utolsó tíz percben kapuja elé szorult a Csabacsűd, de a határvárosiak már nem tudták újra feltörni a hazai reteszt. (Szatmári László)

Vélemény, hozzászólás?

Kenumaraton: családias hangulatban

Az idén a sujtásos technika volt a kézimunkatábor témája