in , , ,

A második legerősebb pártként indította kampányát a Jobbik

– Mint Szarvason a második legerősebb párt, úgy látjuk, itt az ideje, hogy bemutassuk polgármester-jelöltünket és a képviselő-jelölteket – mondta Samu Tamás Gergő azon a sajtótájékoztatón, amin megnyitotta a Jobbik 2014 őszi helyhatósági választásokra indított kampányát. A Jobbik minden egyéni választókerületben indít jelöltet. A tavaszi hátrányukat – 30% a Fidesz 42-jével szemben – ledolgozhatónak tartja, amivel feljogosítja a pártot az őszi győzelem reményére.

– Úgy gondoljuk, hogy reális eséllyel vágunk neki a választásnak, hogy abból győztesen kerüljünk ki, úgy a polgármesteri, mind a képviselői választáson. Szarvason két lehetőség maradt. A jelenlegi, a Fidesz által vezetett csapat, vagy a Jobbik közül lehet választani – mondta Samu Tamás Gergő. – A Fidesz támogatottsága egyre jobban csökken, a városvezetés Szarvason az elmúlt időszakban annyi hibát vétett a városrehabilitációnál és más területeken, itt a Lungo Drom irodára kell gondolni, az ügyeleti ellátásra, amivel bizonyította alkalmatlanságát. Mi úgy tapasztaltuk, hogy a városban változásra éhes a lakosság egy része. Ezt a változást a Jobbik testesíti meg, hiszen felkészült, fiatal csapat vág neki a választásnak, ami aztán kellő szakmaisággal tudja vezetni október 12-e után a várost.

Bevezetője után Samu Tamás Gergő bemutatta a Jobbik polgármester jelöltjét, Gajdos Attilát, aki négy éve képviselő a városi és a megyei testületben, ezáltal komoly tapasztalata van, mondta. Emellett agrármérnök végzettségű és településüzemeltetési szakirányt is végzett. Ha nyolc körzetből legalább hatban nyernek és a polgármestert is a Jobbik adja, akkor igazi változást ígért Samu Tamás Gergő.

Gajdos Attila elárulta, programjuk kisebb kiegészítésektől eltekintve négy éve nem változott. Továbbra is munkát, megélhetést és biztonságot szeretnének a szarvasiaknak.

– Egy élhető Szarvas szeretnék. Úgy látjuk, hogy Szarvas a mostani helyzetében nem élhető. Miért nem élhető? – tette fel a kérdést a Jobbik polgármester-jelöltje. – Egyrészt azért, mert nincsenek megfelelő munkahelyek, megfelelő számú munkahely, és megfelelő bért fizető munkahelyek.

– Miért nem élhető még Szarvas? – folytatta Gajdos Attila. – Mert van olyan csoport, akik túszul ejtették a várost, a lakosság egy kis része túszul ejtette a többséget, és élhetetlenné teszi a várost. – A sajtó későbbi kérdéseire adott válaszból kiderült, hogy a cigányság egy részéről van szó, akik nem tartják be az együttélés alapvető normáit. – Ezen változtatni kell, hogy ne legyen a városból ilyen mértékű elvándorlás, aki itt maradnak Szarvason, azok normálisan, emberhez méltó életet tudjanak élni. A szarvasiakon belül a civilek és a vállalkozások polgármestere is szeretnék lenni, őket is szeretném képviselni – jelentette ki Gajdos Attila.

A saját területükön sikeresen dolgozó fiatal, szakmailag felkészült csapattal vágnak neki a választásoknak, mondta a párt polgármester-jelöltje, majd bemutatta a jelölteket: 1. vk. Szűcs Attila, 2. vk. Tóth Zoltán, 3. vk. Arnóczki Csaba, 4. vk. Gajdos Attila, 5. vk. Pálinkás Tmás, 6. vk. Samu Tamás Gergő, 7. vk. Pósa Zsolt, 8. vk. Kovács Ádám. Őket, csakúgy mint négy éve, kettesével fogják bemutatni részletesebben.

– Ha azt szeretnék a szarvasiak, hogy Szarvason is tényleg radikális változás történjen, ehhez jobbikos városvezetés legyen, szavazni kell a Jobbik jelöltjeire – kérte a szarvasiak szavazatát a képviselő-jelöltekre, csakúgy, mint saját polgármester-jelöltségére is Gajdos Attila.

A párt listája a következő lesz az október 12-i választásokon: Gajdos Attila, Samu Tamás Gergő, Tóth Zoltán, Kovács Ádám, Pálinkás Tamás, Arnóczki Csaba, Pósa Zsolt, Szűcs Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Mindent vittek: a csabacsűdi gasztronómia nagy diadala volt az elmúlt hétvége

Végérvényesen elhódították a vándorserleget