in , , ,

Három személlyel kapcsolatos témát érintett a Jobbik

Béni Éva, Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba

Három témát érintett a Jobbik sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba alelnök. Elsőként a szarvasi képviselő-testület egyik döntését kifogásolta, amiben az ülésről távol levő Hodálik Pál alpolgármester és a jobbikos Gajdos Attila kivételével egyhangúlag megszavaztak Babák Mihály polgármesternek 5 havi illetményének megfelelő jutalmat. Ők ezt a városrehabilitációval kapcsolatos problémák miatt nem tartják indokoltnak. A jutalmazást a NACSE színeiben frissen megválasztott Dobruczky Zsolt terjesztett elő. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a meghirdetett új lendület alábbhagyott, és az új képviselő is beállt a sorba.

Másodikként a Hodálik Pál alpolgármestert érintő korrupció-gyanús ügyet vette elő Samu Tamás Gergő. Igaz, alpolgármesterünk tagadta, de nem cáfolta a vádat, mondta a Jobbik elnöke, ezért ő javasolná, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, és tisztázza magát.

A harmadik témában Arnóczki Csaba nyilatkozott meg, aki Nagy Nikoletta helyett az Ifjúsági és Sport Bizottság külsős tagjának a mellette helyet foglaló pártoktól független Béni Évát javasolta, aki indult az őszi választáson, és egyetlen teljesen független jelöltként nagyon jól szerepelt, emellett kosárlabdázott és edzősködött is. Azzal kapcsolatban magyarázatot várna a Jobbik alelnöke Babák Mihály polgármestertől, hogy indítványára miért került át az eredetileg a Szociális, Családügyi, Egészségügyi- és Nemzetiségi Bizottságba delegált Nagy Nikoletta a sportbizottságba.

Vélemény, hozzászólás?

Esthajnal ’14: lucfenyőből ünnepi sör a Szent András Sörfőzdéből

Zarándoklat a léleknek – folytatódnak az Angyali reggelek