in , ,

Az idei első péntek 13. vidáman telt

A nagyböjt előtti utolsó hétvégén a Vajda is megrendezte hagyományos farsangi mulatságát. Az eseményre az Alkotmány utcai sportcsarnokban került sor, melynek lelátói szépen megteltek kíváncsi vendégekkel: szülőkkel, nagyszülőkkel, tesókkal, barátokkal.

Aki eljött, biztosan nem csalódott, hiszen vidámra, jókedvűre sikeredett a rendezvény. A gimnázium minden osztálya képviseltette magát valamilyen műsorszámmal, tánccal. Volt itt brazil karnevál, görög tánc, egy kis boszorkányság, néhány űrlény, és még sorolhatnám a változatosabbnál változatosabb ötleteket, amiket a diákok „színre” vittek. Látván a produkciókat bárki megállapíthatja, hogy a vajdások fantáziája nem ismer határokat, tehetségük pedig páratlan: bármilyen szerepben megállják a helyüket.

Az előadások után minden osztály meglepetés-ajándékban részesült: az iskola vezetése roppant finom tortákkal díjazta a diákok befektetett munkáját. És még ezzel sem ért véget az este! Következett a tombolahúzás, mely mindig nagy siker a hasonló rendezvények finisében. Számtalan kisebb ajándék talált gazdára azok között, akik tombolajegyet vásároltak, az elővételben megvett belépőjegyekkel pedig ékszert, tabletet és biciklit lehetett nyerni. Köszönjük mindazoknak, akik támogatták a rendezvényt, hogy ilyen sok ajándékot oszthattunk ki!

Bár a baljós 13-a okozott azért a technika ördögének képében egy kis galibát, összességében elmondhatjuk, hogy sikeres rendezvénnyel űztük el a telet. A jókedv, a derültség és a vidámság már a hétvégére legyőzte a hideget: napsütéses, ragyogó időben lehetett kipihenni a sok próbát és a táncok betanulását. Reméljük, a tavasz sem késik már sokáig…

Visszatér Szarvasra a Kolompos együttes

Ellopott egy lezáratlan kerékpárt a Vajda Péter utcából