in , , , ,

Visszatér Szarvasra a Kolompos együttes

A népzenét az összetéveszthetetlen humorral és játékossággal ötvözi a Kolompos együttes. Az 1988-ban alakult formáció az elmúlt évtizedekben már számos óvodába és iskolába ellátogatott, táborokat szervezett, és szinte minden évben új kiadvánnyal örvendeztette meg a Kolompos-rajongókat. Szarvason a kis csapat már visszatérő vendégnek számít, legutóbb 2013 nyarán a Vízi Színházban találkozhatott velük a közönség. Ezúttal február 21-én, 16 órától a Cervinus Teátrumba várják a családokat, egy kihagyhatatlan Kolompos-koncertre.

– Meggyőződésem, hogy nem mindegy, milyen muzsikát kínálunk a legkisebb korosztálynak – hangsúlyozza Kugyeláné Décsei Mónika, az intézmény munkatársa. A Kolompos több mint 25 éves múltja és tucatnyi megjelent albuma garancia arra, hogy a mai napig hiteles és minőségi zenét játszanak, amelyet mindenkinek csak ajánlani tudunk. Ezért is hívtuk meg őket, immár második alkalommal.

Elárulta, az együttes szinte minden ünnepkörhöz kapcsolódóan színes repertoárral rendelkezik. Szombaton a farsang lesz terítéken, amelyet sok-sok mókával, tánccal és jellegzetes farsangi dalokkal tesznek teljessé. Ahogyan minden fellépésükön, a gyerekek ezúttal is aktív részesei lehetnek a műsornak, ily módon játszva ismerkednek meg a magyar népdalok világával.

– Véleményem szerint az együttes titka az a fajta humor és játékosság, amelynek köszönhetően egy-egy koncert erejéig ismét gyermeki lelkülettel tudnak együtt szórakozni a közönséggel. Ez az őszinteséget és hitelességet pedig a koncertlátogatók is érzik – összegzi személyes tapasztalatait Kugyeláné Décsei Mónika.

A február 23-i rendezvényen ugyancsak a humor lesz az egyik főszereplő. 19 órától a két nagy nevettető, Bagi Iván és Nacsa Olivér várja az önfeledt szórakozásra vágyókat. Igaz, ezúttal a körülmények nem teszik lehetővé a nagy átalakulásokat, a közszereplőket és celebeket egészen biztosan ezúttal sem kímélik.

Aki pedig a nagy hahoták helyett a lélek mélységeiben szeretne elmerülni, váltson jegyet Dr. Csernus Imre előadására. A szókimondó doki ez alkalommal „Az ellentétek vonzásában” címmel rántja le a leplet a párkapcsolatok nehézségéről, de az önismeret, önszeretet és az önbizalom erősítésének módszerei is előtérbe kerülnek.

Jegyek valamennyi előadásra válthatók a Cervinus Teátrumban 8-20 óra között. A Kolompos koncertre három éves kor alatt egységesen 500 Ft-os, felette 800 Ft-os áron, felnőtteknek továbbá 1000 Ft-ba kerül a belépő. A humor nagyágyúira is már érdemes már ráhangolódni, mert elővételben 2100 Ft-ért kaphatóak jegyek, a helyszínen pedig 2600 Ft-be kerülnek. Bővebb információért hívják a Cervinus Teátrum jegypénztárát, a 06-66-311-464-es telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Mi lesz a szentandrási „Don-kanyarral”?

Az idei első péntek 13. vidáman telt