in , , , ,

Nagy sikere volt Szarvasnak az Utazás 2015 kiállításon

Idén is népszerűnek bizonyult a „Körösök szívének” turisztikai célpontjait bemutató stand az ország legnagyobb utazási seregszemléjén. A Körös-menti TDM, a Mini Magyarország, a Szarvasi Arborétum és a Körösvölgyi Állatpark vitte Szarvas hírét az Utazás kiállítás mintegy negyvenezer látogatója körében.

Rendkívül sok látogató kereste fel a szarvasi régió turizmusának legjelentősebb szereplőit bemutató standot a 2015. február 26. és március 1. között megrendezett Utazás 2015 kiállításon. A Körös-menti Turisztikai Egyesület (TDM), a Mini Magyarország, valamint az ország egyetlen interaktív makettparkjának otthont adó Szarvasi Arborétum és a Körösvölgyi Állatpark standja idén is népszerű eleme volt hazánk legnagyobb turisztikai seregszemléjének.

Bár az Utazás 2015 kiállításra az első napokban a tavalyinál némileg kevesebben látogattak ki a budapesti Hungexpóra, a szombati kiállítási nap elsöprő sikert és kora délutánig több mint 12 ezer látogatót hozott.

Már-már hagyomány, hogy a szarvasi térség, a Körösök Szívének legnagyobb turisztikai szereplői, a Körös-menti TDM, a Mini Magyarország makettpark és a Szarvasi Arborétum megjelennek a Békés megyei standon. Az együttes megjelenés idén is meghozta a sikert a kiállítóknak, a „Körösök szívének” standjához több ezren látogattak el a kiállítás négy napja alatt.

A szarvasi Mini Magyarország, hazánk egyetlen interaktív makettparkjának a helyszínen megrendezett nyereményjátékán még a tavalyinál is többen vettek részt, a napi nyereményért folyó versengéshez a kiállítás ideje alatt mintegy félezer látogató csatlakozott.

A kiállításon megfordult több tízezer látogató közül sokan keresték az olyan aktív kikapcsolódási lehetőségeket, mint a kajakozás, kenuzás, horgászat, kerékpározás, nagy igény mutatkozott a térség vízparti szállásaira, és volt érdeklődés a vízi színház programjai iránt is.

Vélemény, hozzászólás?

Egyelőre a középmezőnyben utánpótlás labdarúgóink

Minden, ami Szarvas – Minden, ami esküvő