in , ,

Jól indult a mérkőzés

Egyet több a lyuk az ünnepek és szabadnapok miatt indokolatlanul elnyúló NB II-es női kézilabda-bajnokságban, ahol a szegediek nélkül zajlanak tovább a küzdelmek, miután az élvonalban szereplő Tisza-partiak visszaléptették junior csapatukat, így azok eddigi eredményeit törölték. A szarvasi lányok a múlt heti szabadnap után, idei első hazai fellépésüket némi meglepetésre vereséggel zárták.

Pedig jól indultak a szarvasiak, a kezdeti lendületbe még emberhátrány és elhibázott büntető is belefért, a 15. percben így is 10–6-os állást mutatott az eredményjelző. Ekkor azonban két ajándékba kapott labdával felzárkóztak a vendégek, és újabb két emberelőnyt kihasználva, a 22. percre ledolgozták hátrányukat (12–12). A félidő hátralévő részében felváltva estek a találatok, egállal is fordultak a csapatok.

Szünet után a KSI lerohanásokból három gyors találattal terhelte meg a frissen beálló Juhos kapuját. A hazaiaknak elsősorban a tarthatatlan szélső, Bagi Kata jelentett megoldhatatlan gondot, aki szórta a gólokat. Egy jó szériát kifogva, az addig „jegelt” Zelei vezérletével így is sikerült kiegyenlíteniük a szarvasiaknak (40. p.: 22–22), de ettől kezdve tulajdonképpen csak a vendégek voltak a pályán. A hazaiak védekezése szétesett, így az utolsó 10 percben a gyorsabb és frissebb látogatók szinte számolatlanul lőtték a gólokat.

Összességében az NKK részéről nem a góllövéssel volt a gond, sokkal inkább a fáradtsággal és a megfelelő minőségű védekezés hiányával.

Szarvasi NKK–KSI 33–36 (17–17)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 150 néző. Vezette: Kazi, Kiss Cs.

Szarvas: Kasik – Buzási 5, Radnóti 6, Lukoviczki 5 (1), Hajdu 6, Gábor 6, Bagi L. Csere: Juhos (kapus), Zelei 5, Kondacs, Molnár, Krizsán, Tóth A. Edző: Barna Károly. A KSI legjobb góldobói: Bagi K. 11, Rausch 6 (1).

Nyári Mihály

Monarchisták találkozója: fellebbent a fátyol a Szent András Sörfőzde új kézműves innivalójáról

Virággal és csokoládéval mondtak köszönetet