in , ,

A 23. forduló után lőtávolban a dobogó második fokától

Lógott az eső lába szombaton, amikor a Szarvasi FC az Orosházi Rákóczit fogadta otthonában. Sajnos ezúttal a gólzápor elmaradt. Már az első félidőben beállt a 2-0-ás végeredmény, bár ez inkább a vendégeken múlott, akik sorra hagyták ki a helyzeteket. Az orosháziak kapusának, Lévai Balázsnak mindkétszer volt némi esélye a hárításra, de szerencsénkre nem sikerült. Először Nagy Szabolcs Dávid, a 24., majd Klimaj Zoltán a 43. percben ért el találatot.

A szünet után a vendégek javítani szerettek volna az első félidő mérlegén és rákapcsoltak. Kiegyenlített játék folyt, ami az eredményen is megmutatkozott. A második játékrészt gól nélkül zárták a csapatok, így a 3 pont itthon maradt, ezzel két pontra faragta hátrányát Szarvasi FC a második helyen álló Rákóczihoz képest. Az első helyen álló Kondorosi TE 10 ponttal vezeti a tabellát.

Szarvasi FC – Orosházi Rákóczi Vasas SE 2-0 (2-0)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Darida Norbert, Kukovecz Dániel, Szikora Milán, Filyó Tamás, Moldván Krisztián, Klimaj Zoltán, Zima Dániel, Nagy Szabolcs Dávid, Medvegy György (60’ Gulyás Ádám), Zsíros Péter

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Rétes Pál: — Végig fegyelmezetten, nagy akarással játszottunk. Meggyőző első félidő után a vendégek a másodikban nagy erőket mozgósítottuk a gólért. Példaszerű volt a hozzáállásunk.

Vélemény, hozzászólás?

40 platánt ültettek Szentandráson a gyermekszületések örömére

Írók klubja a múzeumban Kukorellyvel, Hartayval, Vassal, Harencsárral