in ,

Podani Milán a Békés megyei Kormányhivatal évadnyitó motoros tréningjén

Podani Milán

2015. április 18-án a Békés megyei Kormányhivatal a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőreinek közreműködésével immár ötödik alkalommal rendezte meg az idénynyitó motoros tréninget, kezdőknek, haladóknak, és profiknak egyaránt.

Ismert tény, hogy a motorosok egy olyan csoport, akik a közlekedők egyik legvédtelenebb táborába tartoznak. Ezért is fontos, hogy a naprakész elméleti ismereteik mellett a gyakorlati vezetéstechnikai képességeik is mindig frissek legyenek. Ezzel a céllal találkozott és regisztrált több mint félszáz motoros a szarvasi úti rutinpályáján, ahol motoros szakemberek irányításával egy komplex motoros vezetéstechnikai tréningen vehettek részt. A balesetek egy része megelőzhető, amennyiben szánunk időt a motoros idény kezdetén arra, hogy ismereteinket felújítsuk, és esetleg megtanuljunk valami újat is.

Ezzel is erősítve a szabályos, biztonságos közlekedést, ebben a programban Podani Milán motorversenyző látványos, akrobatikus, motoros bemutatójával színesítette a napot. Negatív példákkal azt mutatta meg a motorosoknak és a nézőknek, hogy mi az, amit nem szabad a közúton motorkerékpárral közlekedve kipróbálni. Milán fellépését nagy tapssal jutalmazták a jelenlévők.

manager

fotó: Imre György beol

Közúti közlekedési baleset Szarvas határában

Kiállítás az utolsó magyar polichisztor életéről