in , ,

Hegymenetben a Csabacsűd

Nagy Roland Márió (Cánó) zöldben

A Füzesgyarmati SK-t fogadta a Csabacsűd SE vasárnap délután. A játékoscseréket követően nem találják a saját ritmusukat a tavaszi idényben a zöldmezesek. Míg az őszi idényt 20 ponttal zárták, ami a 10 helyre volt jó, most, hét fordulóval később, a 24. kör után a 13. helyen állnak 26 ponttal. Bár az egyéni teljesítményeket hozzák a játékosok, de a csapatjáték még nem az igazi.

Az első félidőben 30 percet kellett várni az első gólra. Sajnos az a hazai hálóba esett, amit a félidő lefújása előtt követett még egy. A második félidőben kicsit összeszedettebben játszottak a hazaiak, aminek a 85. percben egy Cánó-gól lett az eredménye. Sajnos a hátralevő öt perc kevés volt arra, pontot mentsenek a csűdiek a mintegy 200 fős közönség előtt.

Hat fordulóval a vége előtt Pisont András edzőnek sürgősen ki kell találnia valamit, hogy ne kelljen a Tótkomlóssal vitatkozni – bár a két stabil kieső megvan– egy esetleges harmadik kiesőhelyen.

Csabacsűd SE – Füzesgyarmati SK 1-2 (0-2)

Csabacsűd SE: Kasik Viktor, Szilágyi Balázs, Szilágyi Dániel (81’ Kiss Gábor), András Attila Xavér, Sovány Pál, Tasi Norbert, Kiss László, Bakró Géza, Nagy Roland Márió, Kasnyik Dávid, Sándor János (58’ Viszkok Gábor)

Kispad: Pisont András vezetőedző, Hajdu István gyúró

Pisont András: — Helyzeteink alapján megérdemeltük volna a győzelmet. A Füzesgyarmat helyzet nélkül rúgott két gólt. Elismerésem a csapat hozzáállásához.

Hangulatkép: Egy hónap telt el a vasárnapi zárva tartás bevezetése óta

A legszebb konyhakert kerestetik