in , ,

Gól- és sárgalapzápor Csabacsűdön

Gólzáporos győzelemre számíthattak azok a csabacsűdi fociszurkolók, akik kilátogattak vasárnap délután a falu sportpályájára, ugyanis a vendég Békési FC a nem túl impozáns -119-es gólkülönbséggel állt a ranglista végén. A mérkőzés nem a papírforma szerint kezdődött. A vendégek az első félórában állták a sarat, ami inkább a csűdi támadóknak volt köszönhető. Hátulról rendszerint hosszú labdák érkeztek, még Cánónak is túl hosszúk. Ha meg pontosan érkezett, akkor a második-harmadik passz volt pontatlan.

Az első félórában a játék menete bőven engedte a fecskék műrepülő-bemutatóval kombinált étkezéssel szokásainak tanulmányozását, egészen a 31. percig, amikor Bakró Géza hatalmas, kb. 25 méterről elengedett bombája végre a kapu jobb felső sarkában kötött ki. Ez nem taglózta le a vendégeket. Miért tette volna immár —120-as gólkülönbség mellett? Az esélytelenek nyugalmával játszották azt, amit eddig is, és nem eredménytelenül. Egy percen belül Zsibrita Tamás góljával kiegyenlítettek, de a meglepetés csak ezután jött. Öt perccel a félidő vége előtt Római Tibor megszerezte a vendégeknek a vezetést. Félő volt, hogy a kondorosiak pont Csabacsűdön szerzik meg tavaszi fordulóbeli második győzelmüket.

A második félidőben Pisont András edző Kiss Gábor helyett felhozta Fabó Bencét, aki a 49. percben góllal szolgálta meg a bizalmat és 2-2-re módosította az állást. A vendégek alig 5 percre rá visszavették a vezetést, de Sándor János ismét visszahozta a reményeket. A 75. és a 78. perc között Kócsó játékvezető kénytelen volt kiosztani öt nyugtató sárgát paprikás hangulat ellen, de pirosig nem fajult a dolog. Az utolsó tíz percben aztán a hazaiak Fabó Bence – Sándor János – Sindel Roland útvonalon rúgtak még hármat, így a 6-3-mal fejezték be a mérkőzést.

Csabacsűd SE – Békési FC 6-3 (1-2)

Csabacsűd SE: Kasik Viktor, Szilágyi Balázs (82’ Pászor Dávid), Szilágyi Dániel, András Attila Xavér, Tasi Norbert, Kiss Gábor (46’ Fabó Bence), Bakró Géza, Sovány Pál, Sándor János, Nagy Roland Márió, Kasnyik Dávid (66’ Sindel Roland). Csere: Jansik János

Kispad: Pisont András vezetőedző, Hajdu István gyúró

Vélemény, hozzászólás?

A tritikálé a jövő gabonája?

Karatés sikerek a Kecskemét Bajnokságon