in ,

A Hercegasszony Hotelben készültek Békés megye szépei

A nagy dívákhoz hasonlóan Békés megye legszebbjei is tökéletességre törekednek. Beyonce egyik slágerére gyakorolták a nőies mozgást, amelyet majd a döntőben is bevethetnek. A Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe felkészítő tábora királynői környezetben, a Hercegasszony Hotelben zajlott, ahol a lányok a tánc mellett fotózáson és csapatépítésen vettek részt, az este során pedig élvezhették a helyszín szolgáltatásait és ismerkedhettek a vetélytársakkal.

– Az előző évekkel ellentétben a verseny piramisrendszerben zajlik, ilyen még nem volt Békés megyében – mondta Oszlács Norbert, a Szépet a Színpadra Egyesület elnöke. Ezt azt jelenti, hogy összesen négy szépségversenyt rendezünk. Áprilisban Gyulán a Magyar Pálinka Szépét választottuk meg, júniusban a megyeszékhelyen a Békéscsaba Szépét, augusztus 20-án pedig Orosháza-Gyopárosfürdőn a Kenyérünnep Szépét. Az első három helyezett automatikusan bekerült a megyei döntőbe, akik közül majd szeptember 5-én kerül ki a győztes.

A ranglétra a megyei döntőn keresztül vezet az országos versenyig, ahonnan az első helyezett – 7 ország közreműködésével – már nemzetközi vizeken képviselheti Magyarországot.

– Fantasztikus dolognak tartom, hogy itt lehetek. Élvezem a felkészítő tábor minden percét, a legjobb pedig az, hogy új embereket ismerhetek meg – árulta el a tizenhét éves Balta Janka, akinek a fejére korábban Békéscsabán került a korona.

A lányok kétség kívül komolyan vették a Fitdance Center táncpedagógusának az utasításait, és fáradtságot elrejtő mosollyal ismételték a koreográfia aprólékos elemeit.

– Kemény munkát végzünk, igyekszünk a maximumot kihozni magunkból, hogy a jövő heti döntőn teljes erőbedobással teljesíthessünk. Este azért tervezünk egy kis pihenést, wellnesst és beszélgetést is a lányokkal, biztos, jól fog alakulni – fűzi hozzá Szakálos Dóra, aki Orosházán aratta le a babérokat.

A lányok arra nem tudtak választ adni, milyen kritériumoknak kell megfelelni ma a legszebb hölgyeknek, abban azonban egyetértettek, hogy kisugárzás és belső szépség nélkül nem lehet érvényesülni.

A döntősök nem titkolták, hogy a legnagyobb motivációt számukra az értékes nyeremények jelentik. A királynő ugyanis all inclusive tunéziai úttal lesz gazdagabb, de belföldi wellness hétvége, több ajándékcsomag, portfólió fotózás, mobiltelefon, ill. a Spirit Szépségközpont utalványa is kiosztásara kerül.

A megyei döntő másodízben a Szilvanapok keretein belül kerül lebonyolításra. Szeptember 5-én, 14 órakor közösen drukkolhatunk a 12 lánynak, akik között egészen biztosan ott van az idei legszebb.

Vélemény, hozzászólás?

Felvidéken is tarolt a Holle anyó

Kajak-kenu ob: Homonnai Luca két aranyat gyűjtött ma 200-on