in , ,

Öpi mesterhármasa 3 pontot jelentett a Hunyadinak

Virág Imre (pirosban)

3-1-re kalibrált csapatát küldte pályára Varga László szombaton, amikor a Békés megyei II. osztály 3. fordulójában Sarkadkeresztúr együttesét fogadta a Hunyadi. A két héttel ezelőtti, két vendégbüntetővel 3-3-ra bukott mérkőzésre kiállított csapatával a külföldre távozott Bobvos Ferenc kivételével teljesen megegyező 11-et küldött pályára. Bobvos hűlt helyén a Csabacsűdről érkezett Sovány Pál játszott.

A kotta is szinte teljesen ugyanaz volt. Virág Imre ékként elöl, mögötte Koppányi Péter, Sajben Gábor és Lós István. A tarthatatlan Lós a bal szélen mélységből indulva szolgálta ki a középre érkező társakat.
A mérkőzés is szinte teljesen ugyanaz volt, azzal a különbséggel, hogy Belicza játékvezető nem kívánt belenyúlni a dolgok folyásába. Munkáját nagyban megkönnyítette a keresztúriak sárgalapfelelős hölgye, aki minden alkalommal, amikor tenyér füvet ért, történjen az a pálya másik szegletében, tájékoztatta a játékvezetőt, hogy ő mit ítélne.

A 10 percben Öpi érkezett meg nagy lendülettel a vendégkapuhoz, de túlsodródott. Áttette Koppányinak, aki nem tudott kapura fordulni, ezért visszaadta középre, ahol a fejleményeket figyelő Virág állt, aki fejjel a kapuba továbbította a labdát. Öt percre rá a bal szélen megszökő Lós adott középre, szinte pontosan ugyanoda, ahonnan az előbb Öpi fejelt, és aki most is pont oda érkezett. Virág a labdaátvétellel két védőt elküldött strandolni, ráfordult, és lőtt. A labda a Körösre igyekvő védő kezén picit irányt változtatott, de csak annyira, hogy Vinzellár Sándornak köze se lehessen a módosított röppályához, de a kapufa mellé még beférjen.

A félidő vége előtt a vendégek találtak egy gól, ezzel beállították a két héttel ezelőtti félidei eredményt.

A második játékrész ismét egy Öpi-góllal kezdődött. A védők lestaktikája csődöt mondott, mert Virág és Koppányi is meg tudott lépni tőlük. Öpi vezethette a kapusra a labdát és lőtte mellette a hálóba. Szerencsére csak eddig kísértett a két héttel ezelőtti rémálom. Bár a mérkőzés hátralevő részében mindkét oldalon voltak helyzetek, az végeredmény Virág mesterhármasával 3-1 maradt.

Békésszentandrási HMSE–Sarkadkeresztúri SE 3–1 (2–1)

Hunyadi: Légrádi Attila, Borgulya János, Sovány Pál, Kovács Norbert, Sonkoly Lajos, Sajben Gábor (79’ Tóth Attila), Kiss László, Virág Imre, Kiss Tibor (54’ Lovas Attila), Lós István, Koppányi Péter (73’ Rácz Attila)
Kispad: Varga László edző. Cserék: Bagi László, Péter Géza

Vélemény, hozzászólás?

Fókuszban a képviselők: Giricz Katalin

Police.hu: Két szarvasi lakos hét szíriai állampolgárt szállított