in , ,

Megérdemelten győzött otthonában a Hunyadi

Takács Máté kapus és Lós István (piros-feketében)

Mindössze öt perc kellett ahhoz, hogy túl legyen a kezdeti megilletődöttségen a Hunyadi. Ekkor Lovas Attila az alapról tolt egy labdát középre, de az érkező Virág Imre ráelőzött. Pár perc múlva Lós István lépett meg szintén a bal szélen, kapura fordult és lőtt egy hatalmas kapufát. Az ismétlésben ismét Lós balról középre. Lovas érkezett, aki szintén hatalmas kapufát lőtt, de ezúttal a gólvonalon belülre pattant a labda, onnan pedig ki, de a játékvezető szerencsére jól látta az esetet. Vendégek kicsit reklamáltak, de aztán abban maradtak, hogy ez már történelem, és várták a másodikat.

Erre nem egész tíz percet kellett várniuk, amikor Lós kapott mélységből egy jó labdát. Kinézett a partjelzőre, és elindult, elhúzta a kapujából kijövő Takács Máté mellett, majd az érkező hátvédek között a kapuba lőtt.

Az első félidő 30. percében Öpi harcolt ki egy büntető, amit alanyi jogon értékesített. A félidőre 3–0-ás hazai vezetés mellett mentek pihenni a csapatok.

A második játékrészben kitartott a lendület. Az 53. percben Rácz Attila lőtt egy gólt. Az 59. percben Csikós Sándor szépített, de az utolsó szó jogát otthon tartotta a Hunyadi. Kasnyik Dávidot egy csele után Takács kapus elütötte. Ezzel a békési hálóőr kivívta az első zuhanyzás jogát, Öpi, a Büntető, pedig belőtte második tizenegyesét, egyben az ötödik hazai gólt.

Békésszentandrási HMSE—Békési FC 5—1 (3—0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Borgulya János, Kovács Norbert, Kiss László, Sonkoly Lajos, Kiss Tibor (66’ Kasnyik Dávid), Sajben Gábor, Virág Imre, Rácz Attila, Lós István (87’ Bencsik Imre), Lovas Attila (74’ Tóth Attila)
Kispad: Varga László vezetőedző. Cserék: Bagi László

Varga László: — Könnyed játékkal magabiztos győzelem egy szervezetten, jól játszó békési csapat ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Szarvasi Oktoberfest: Idénynyitogató disznótor kilencedszer

Eredeti formájukba állították helyre Békés megye jelképeit