in , ,

Bokacsattogtató döntetlen Szentandráson

Kiss László (pirosban)

A 3. percben Lós István beadásából Virág Imre lőtt kapura, de a labda fennakadt a védőkön. Ekkor még úgy tűnt, hogy a hátralevő 87 percben a Hunyadi játszani tudja a saját játékát, a labda pedig a főszerepet szombat délután, amikor a második helyen álló Hunyadi fogadta az eggyel mögötte levő Medgyesegyháza együttesét.

“Ezer sebből vérzünk, van hat hiányzóm”, mondta Nemczov Róbert egy 5 másodperces villáminterjú közben, mikor az első félidő közepén elment mellettem. A mérkőzés első 20 percét látva számíthatott még egy-két további vérző sebre, mert egy igazán kemény, ám gólok szempontjából meddő mérkőzést láthatott az a 150 néző, akik kilátogatott a rangadóra. A kilenc sárga és egy piros lap is arról árulkodik, hogy ez a kemény belépők mérkőzése volt, pedig egy tripla leszúrt Rittberger alatt Zahorán János játékvezető sem nyúlt a zsebéhez.

Az első félidőben a legveszélyesebb akciót a vendégek építették fel. A 25. percben a labda már túl jutott Légrádi Attilán, de Borgulya fejjel a gólvonalról nagyot mentett. Amit a sors az egyik oldalon megadott, azt a másik oldaltól sem vette el. Koppányi Péter jobbról, kis szögből lőtt középre, de a labda egy védőn gellert kapott és megtréfálta a kapujából kirajtoló és megcsúszó Magony Gergőt. A kapus felett átpörgő és immár hálóba tartó labdát Kovács Róbert fejelte hidegvérrel a magát összekaparó medgyesegyházi portás kezébe.

A második félidőben egy kicsit sűrűsödtek a lapok, majd miután a 72. percben Kiss László megnyerte a másodikat is, mehetett zuhanyozni. A vendégek nem tudtak élni az emberelőnnyel, így gól nélküli döntetlennel zárult a mérkőzés.

Békésszentandrási HMSE — Medgyesegyháza SE 0—0

Békésszentandrás, 150 néző. V.: Zahorán.

Békésszentandrás: Légrádi — Sovány, Borgulya, Sonkoly, Kovács N., Sajben, Kiss L., Rácz A. (Kiss T.), Koppányi (Kasnyik), Lós, Virág. Edző: Varga László.
Medgyesegyháza: Magony — Palacsik, Kardos, Kovács R., Kőházi, Benyó N., Pintér, Benyó R., Takács, Szabó Á., Varga G. Edző: Nemczov Róbert.

Varga László: — Ma nem játszottunk gördülékenyen, de ebbe az érdekes stílusban ténykedő játékvezető is besegített. Elismerésem a csapatnak a pontszerzéshez.
Nemczov Róbert: — Az egész mérkőzésen a küzdelem dominált. Tipikus egygólos mérkőzés, de a végeredmény igazságos.

Vélemény, hozzászólás?

Súlyos sérüléssel járó baleset a Vasút utcán

Irodalmi érték a Romkocsmában, ezúttal Örkény