in , ,

Angyali jelmezekbe csomagolt ajándékot kapott Szarvas az ExperiDance-től

Az Angyalok Kara az Evangélikus Ótemplomban
Az Angyalok Kara az Evangélikus Ótemplomban

Többször játszott már a Vízi Színházban az Experidance, aminek az alapbrand-től eltérő módon van egy énekkara. Ez a napokban 15 éves, árulta el a fellépőkről Babák Mihály polgármester. Ennek a bemutatkozására került sor vasárnap kora délután az Evangélikus Ótemplomban.

– Nagy örömmel adunk helyet, hiszen egy ilyen rendezvénynek, kórusnak természetes, hogy itt van a helye az Ótemplomban, úgyhogy várjuk a lelkünkben. Advent a várakozásnak az időszaka, most tényleg át tudjuk érezni, milyen az igazi várakozás, amikor tudjuk, hogy valami jó dolog fog történni, tudjuk, hogy valami csodálatos dolog, de azért még nem tudjuk hogy mikor és hogyan fog ez megvalósulni. Igazi adventi várakozás, ezek a lélekfelemelő percek legyenek a mieink, melyet Istenől kapunk ajándékba – mondta a várakozás alatt Lázár Zsolt esperes, miután az érkező társulatot megtréfálta egy nem várt közlekedési helyzet.

– Miután híre ment annak, hogy a szarvasiak nagyon szeretik az Experidance-t, elküldték nekünk az Angyalok Karát. Ajándékba kapta a városunk ezt az előadást és nagy szeretettel fogadtuk, hogy eljönnek ma – mondta polgármesterünk a műsor kezdete előtt.

Kezdésként néhány angol nyelvterületről származó karácsonyi éneket adtak elő, majd az előadás folyamán angyali szárnyakat bontottak.

Aki nem tudott elmenni ebben a vasárnap kora délutáni órában, itt belehallgathat, miről maradt le.

Vélemény, hozzászólás?

Kétszer lobbant fel a második gyertya lángja Csabacsűdön

Vasárnap délután a roma közösségi házba is megérkezett a Mikulás

Vasárnap délután a roma közösségi házba is megérkezett a Mikulás