Connect with us

Sport

Remekeltek a szarvasi birkózók: Tóth Kevin ezüst, Galát Dávid arany

Tóth Kevin (2. hely)
Tóth Kevin (2. hely)

2016 január 30-án került megrendezésre Orosházán a Spartacus Kupa elnevezésű területi verseny. A Szarvasi Birkózó Egyesületet két versenyző képviselte. Tóth Kevin a legkisebb korosztályban, a 20 kilogrammosok között lépett szőnyegre, míg Galát Dávid eggyel nagyobb korosztályban, 38 kilóban mérte össze erejét ellenfeleivel.

Kevin (bevezető képünkön a dobogó 2. fokán) élete első versenyén, leküzdve lámpalázát, remek birkózással a dobogó második fokára állhatott fel. Legkisebb birkózónk kitartása és küzdeni akarása példaértékű volt. Óvodásként nemrég kezdte el a birkózást, de hamar bebizonyította, hogy nagy reménysége lehet a szarvasi birkózó sportnak.

Galát Dávid (1. hely)

Galát Dávid (1. hely)

Dávid, akinek nem ez volt az első éremszerzése, lassan egy éve kezdte a birkózást és ez idő alatt több versenyen is részt vett, amelyekről mindig éremmel tért haza. A mostani versenyen fölényesen győzött és újabb aranyéremmel térhetett haza. Dávid 9 éves kora ellenére nagyon keményen edz, hogy egyszer a magyar bajnokságon is a dobogó legfelső fokára állhasson.

Gratulálunk az elért eredményekhez és további sok sikert kívánunk!

Korbely György

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2016. február
h k s c p s v
« jan   Már »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect