Menu
in , , ,

Papírforma szentandrási siker

Kuszán alakul a sakkozók idei megyei csapatbajnoksága. A két járási alakulat szombaton elvileg egymás ellen zárta a pontszüretet, gyakorlatban azonban csak a szentandrásiak számára ért véget az év, a szarvasiaknak ugyanis van még egy elmaradt találkozójuk Gyulán.
A szomszédvárak párharcát az esélyesnek számító, két FIDE-mesterrel felálló szentandrásiak magabiztosan nyerték, így jól a kilátásaik arra, hogy az Orosháza mögött idén is ők végeznek majd a második helyen. A hivatalos végeredményre azonban egyelőre várni kell, hiszen a záró forduló többi mérkőzését a szombati munkanap miatt elhalasztották.

Békésszentandrási HMSE–Szarvasi SE 6,5:1,5
Békésszentandrási győztesek: Horváth Zsolt (1.), Győri Szabolcs (2.), Csomós Roland (3.), Radics László (6.), Csík Balázs (7.), Korbely Györgyné (8.). Döntetlen: Révész Norbert (4.). Szarvasi győztes: Szigeti Pál (5.). Döntetlen: Jansik András (4.).

A bajnokság állása: 1. Orosháza SE II. 35 pont, 2. Békésszentandrási HMSE 34,5 (+8), 3–4. Csaba Honvéd SE 28,5, Gyulai SE II. 23 (–8), 5. Mezőberényi SE 22, 6. Békési TE II. 21,5, 7. Szarvasi SE 15, 8. Battonyai SE 13.

Bakulya Mihály

Leave a Reply

Exit mobile version