in , , ,

Papírforma szentandrási siker

Kuszán alakul a sakkozók idei megyei csapatbajnoksága. A két járási alakulat szombaton elvileg egymás ellen zárta a pontszüretet, gyakorlatban azonban csak a szentandrásiak számára ért véget az év, a szarvasiaknak ugyanis van még egy elmaradt találkozójuk Gyulán.
A szomszédvárak párharcát az esélyesnek számító, két FIDE-mesterrel felálló szentandrásiak magabiztosan nyerték, így jól a kilátásaik arra, hogy az Orosháza mögött idén is ők végeznek majd a második helyen. A hivatalos végeredményre azonban egyelőre várni kell, hiszen a záró forduló többi mérkőzését a szombati munkanap miatt elhalasztották.

Békésszentandrási HMSE–Szarvasi SE 6,5:1,5
Békésszentandrási győztesek: Horváth Zsolt (1.), Győri Szabolcs (2.), Csomós Roland (3.), Radics László (6.), Csík Balázs (7.), Korbely Györgyné (8.). Döntetlen: Révész Norbert (4.). Szarvasi győztes: Szigeti Pál (5.). Döntetlen: Jansik András (4.).

A bajnokság állása: 1. Orosháza SE II. 35 pont, 2. Békésszentandrási HMSE 34,5 (+8), 3–4. Csaba Honvéd SE 28,5, Gyulai SE II. 23 (–8), 5. Mezőberényi SE 22, 6. Békési TE II. 21,5, 7. Szarvasi SE 15, 8. Battonyai SE 13.

Bakulya Mihály

Vélemény, hozzászólás?

Rangadónak ígérkezett, sima győzelem lett

Pozsonyi színház: Görbe tükör a társadalom előtt