in , ,

Rangadónak ígérkezett, sima győzelem lett

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportja listavezetője és harmadik helyezettje találkozott vasárnap este az Alkotmány utcai csarnokban. Rangadónak ígérkezett a mérkőzés, de végül a szarvasi lányok gondoskodtak arról, hogy ne legyen az.

Szarvasi NKK–Csorvási SK 31–18 (16–8)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Sándor, Szikszai.

Szarvasi NKK: Kasik – Buzási 4, Velky 1, Szabó T. 1, SZŰCS 10, Zelei 2, BALOGH 7 (2). Csere: Juhos, Labát (kapusok), Ábrahám, Kondacs, ELHARDT 5 (1), Hajdu 1, Mester. Edző: Száva Flórián. A Csorvás legjobb góldobói: Biró 6, Major 4, Madar 4.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteres: 3/3 ill. 3/2.

Gyors szarvasi gólokkal indult a meccs, az 5. percben 5–0-ás hazai vezetésnél a vendégek edzője, Baráth Lajos időt kért, de ezzel sem tudta feltartóztatni a lendületes házigazdákat. A hazai oldalon minden összejött, a csorvásiaknak úgyszólván semmi. A szünetben 16–8 volt olvasható az eredményjelzőn, gyakorlatilag eldőlt a csata. A térfélcserét követően egy ideig felváltva estek a gólok, a támadásokra fordított energia azonban lassan felemésztette a vendégek erejét és a 37. perctől, 20–12-es állástól 16 percen át nem tudtak a szarvasi kapuba találni. A sorozatosan cserélő helyiek tetszés szerint érték el góljaikat és végül nagy fölénnyel nyerték a sportszerű összecsapást. A junior együttes is nyert 25–23 arányban. A listavezetőre nehéz mérkőzés vár: március 12-én a második helyezett, alaposan megerősített Hódmezővásárhely vendégeként lép pályára.

Ny. M.

Vélemény, hozzászólás?

A ”gyengébbik nem”, ahogy a férfiak látják

Papírforma szentandrási siker