in , , ,

Rekordnéző Steinkohl Erika és Pál Tamás estjén

Csütörtökön este Lázár Zsolt esperes, igazgató-lelkész úr teltházat köszönthetett a Vízi Színház színpadán. Annyira teltház volt, hogy a színház összes lépcsőjén nézők ültek, akiknek nem jutott szék.

A ’70-es ’80-as évek legnagyobb magyar és némi külföldi előadó slágereit hozta el Steinkohl Erika és Pál Tamás a Dal a víz fölött estre. A színésznő fantasztikus hangulatot teremtve táncolta végig az estét, amiben társa volt erre az estére Pál Tamás énekes, színész is. A számok között hallhattunk az előadókról, a dalok születéséről, útjáról. Megidézték Szűcs Judit, Komár László, Máthé Péter, Kovács Kati, Fenyő Miklós, illetve a Hungária Együttes, a Neoton Família, Soltész Rezső dalait is. De hallhattuk Gloria Gaynor I Will Survive dalát, amely himnusszá vált, a Queen slágerét és egy ABBA mixet. (A felsorolás nem teljes.)

Az este hangulata magas hőfokon izzott mindvégig. A két előadó nem csak a színpadon, hanem a közönség között is énekelt, de meg is táncoltatták a nézőket, akik szinte végigtapsolták a műsort. A ráadás ráadása a közönség kérésére újra az ABBA közel tízperces mixe, amit a művészek szívesen énekeltek végig újra.

A fotókat Kiss Emese Réka készítette.

Vélemény, hozzászólás?

Mótyán Tibor és zenekara a Zenepavilonban

Mótyán Tibor: A zenészeket nem gyászolni, hanem ünnepelni kell

Udvaros Dorottya

Majdnem valaki – Udvaros Dorottya koncert a Vízi Színházban