Connect with us

Sport

Kezd összeállni a Hunyadi játéka

Olasz István (pirosban)
Olasz István (pirosban)

Szombat délután újabb felkészülési mérkőzésre került sor a szentandrási hátsó pályán. Ezúttal Kardos és Örménykút közös csapata látogatott el a Hunyadihoz a közelgő tavaszi szezon előtt.

Az első félidő Koppányi Péter góljával 1–0-lal fejeződött be. A második félidő egykapuzással telt. Légrádi Attila talán csak egyszer találkozott a labdával, Varga László fiai viszont gurítottak még kettőt, így a mérkőzés 3–0-lal fejeződött be.

– Ma már kicsit frissebbek voltak a játékosok, most már a gyorsaságot próbáljuk hangsúlyozni. Elég tartalékosan álltunk fel, de úgy láttam, a fiatalok biztatóan álltak a munkához. Különösen tetszik Olasz Pista játéka. Remélem, hogy a bajnokira is át tudja menteni a formáját ez a 16 éves játékos – reménykedett a szentandrásiak mestere. – Azt látható volt, hogy jobb játékot tudtunk nyújtani, többet birtokoltuk a labdát. Egy jó edzésnek felelt meg a mérkőzés.

Arra a kérdésünkre, hogy a korábbi hibákat hogy sikerült kijavítani, Varga László azt válaszolta, hogy szemmel láthatólag próbálják betartani az utasításokat. A múlt héten Kardoson is már jobb játékot nyújtottak, de most még jobban ment a foci.

– A fiatalok elkezdtek húzni a szekéren. Ez remélem, hogy a bajnokira is kitart – jelentette ki bizakodva.

Békésszentandrási HMSE–Kardos-Örménykút KSK 3–0 (1–0)

Békésszentandrási HMSE: Légrádi Attila – Péter Géza, Kovács Norbert, Kiss László, Olasz István – Uhljár Szabolcs, Virág Imre, Lós István, Kozák Balázs, Bódvai Nándor – Koppányi Péter
Edző: Varga László

Gólok: Koppányi Péter, Virág Imre, Uhljár Szabolcs

Népszerű

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizennyolcan a Hunyadi első edzésén

Sport

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect