in , ,

Kosarazás Robi edzővel

Hétvégén a Szentesi Klauzál Gábor Általános iskola felújított tornatermének átadóján nagyon sikeresen szerepeltek a Szentesi KK – U11-es kosarasai, több szarvasi játékossal. Picit megijedve kezdtek, hisz kamera, illetve ennyi néző előtt még nem játszottak a kicsik, de nagyon sok szép egyéni megmozdulást láthattunk tőlük. Az edzők által a meccsek előtt kitűzött célokat és feladatokat sikeresen teljesítették, így két magabiztos, és nagy különbségű győzelmet arattak. A második meccsen a dobott pontjaik rekordját is megdöntötték.

Szentesi KK-Vásárhelyi Rókák 58:10 (14-3,20-5,16-0,8-2)
Kezdő: Romhányi 21, Csasztvan 2, Farkas 2, Gurdon 2, Mihalik 4,
Csere: Durkó 20, Kalmár 3, Csonka 3, Szabó 1, Lohr 0, Fábri -Gerda 0, Fazekas 0

Ricsilla Gff-Szentesi KK 23:75 (0-21,13-26,9-12,1-16)
Kezdő: Romhányi 10, Csasztvan 10, Farkas 2, Gurdon 10, Mihalik 2,
Csere: Durkó 20, Kalmár 7, Csonka 7, Szabó 1, Lohr 4, Fábri-Gerda 1, Fazekas 1

Mi, szülők örömmel fogadtuk, hogy tavaly szeptemberben több általános iskola is lehetőséget biztosított a Szentesi Kosárlabda Klubnak, hogy tanulóik kipróbálhassák magukat ebben a sportágban is, hiszen iskolás éveink alatt nekünk is sok élményt, barátságot adott ez a sport. Így kaptak kedvet és kezdtek el kosarazni gyermekeink Laczkó Róbert edző irányítása alatt, akinek a legfontosabb a képzés során, hogy tanítványai jól érezzék magukat, játszanak, mozogjanak, élvezzék a játékot.

Robi edző jó kapcsolatot ápol a játékosokkal, minden gyermekben megtalálja azon értékeit, amivel erősítheti a csapatot, mindenkiből igyekszik kihozni a legtöbbet, miközben növeli a gyermekek önbizalmát, erősíti a szabály-tudatukat és fejleszti a szociális képességeiket. A szülőket is rendszeresen informálja a csapat programjáról és céljairól, így az első találkozástól fogva könnyű az együttműködés. Személyiségéből fakadó motiváló ereje eredményeként vasárnaponként rekreációs edzéseket tart a szülőknek is.

Az edzések a Főtéri Általános Iskola Tornatermében vannak. Kedden: 17.00 – 19.00 óráig, csütörtökön: 17.30-tól 19.00 óráig korcsoportos bontásban.

Az edzések nyitottak, megtekinthetők a kosárlabda sport iránt érdeklődő gyerekek és szüleik részére.

K.A. szülő

Fotó: Szentesi Mozaik, Szentesi Kosárlabda Klub.

Csasztvan András

Rangos Kárpát-medencei díjat kapott Csasztvan András

Rendkívül népszerű a Testünk a csoda elnevezésű vándorkiállítás