in , ,

A csapatjátéknak meglett az eredménye

Lós István gólja
Lós István gólja

Tízzel is nyerhetett volna volna a Hunyadi a Sarkadi Kinizsi LE ellen játszott szombati mérkőzésén. Az előző megállapítás után meglepő, hogy az első félidőben egy gól sem esett. A Hunyadi kapujában ezúttal Polyák Pál állt, akinek viszont volt dolga a léc alá tartó labdákkal.

– Az első félidő egy ragyogó mérkőzés volt. Megvoltak a lehetőségeink is, de sajnos Sándor Csaba hárította azokat. A félidőben próbáltam a srácokat nyugtatni, a ziccereket nyugodtan használják ki. A második félidő elején Dernovics Tomi két perc alatt esett két gólja letörte a sarkadiakat, utána örömfutballt lehetett volna játszani, mert kimaradt még vagy négy-öt helyzet – foglalta össze Varga László vezetőedző a mérkőzés után a 90 percet.

És valóban. Dernovics két gólja után Lós István húzott el a jobb szélen, majd a kijövő és már a lövést váró kapus előtt balra irányt váltva a kapuba lőtt. Ezt néhány perc múlva mintha csak az ismétlést néztük volna, eljátszotta ugyanezt azzal a különbséggel, hogy akkor hatalmas kapufát lőtt. A 85. percben Pisti talált még a hálóba, illetve két gólja között az 55.-ben Sajben Gábor volt még eredményes.

Békésszentandrási HMSE – Sarkadi Kinizsi LE 5–0 (0–0)

Hunyadi: Polyák Pál, Borgulya János, Kozák Balázs, Olasz István, Lovas Attila, Bódai Nándor (62’ Rácz Attila), Dernovics Tamás (81’ Nagy István), Lós István, Sajben Gábor (81’ Rácz Rajmund), Virág Imre, Kovács Norbert
Kispad: Légrádi Attila, Bagi László, Péter Géza

Varga László vezetőedző (Hunyadi): Azt tudom mondani, hogy most a csapat csapatként működött és ennek meg is lett az eredménye.

Meggyőző vajdás fölény a megyei döntőkön

Együttműködés született a mezőgazdaság támogatásáról