in , ,

16 gól esett Csabacsűdön

Endrefalvi Erik fejesgólja
Endrefalvi Erik fejesgólja

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 22. fordulójában gólzáporos mérkőzést hozott a Csabacsűdi GyLSE–Zsadányi KSE mérkőzés. Egyszerűbb lenne azt felsorolni, hogy Hudák Roland kapuson kívül ki nem lőtt gólt vasárnap délután a hazai csapat tagjai közül a sorsukat rendkívül sportszerűen viselő zsadányiaknak.

Endrefalvi Erik dupla mesterhármasán és Sándor János szimpláján kívül kettőt lőtt Viszkok Gábor, egyet-egyet Nyemcsok Mihály és Nagy Zoltán. Ez így még csak 13. A 14. gólt Sándor János szögletből lőtte. A labda szép ívet írva érintés nélkül simán a hálóban kötött volna ki, de a kapufánál álló Brágya Bence fejjel beleért, így az ő neve került a 70. percben esett gól mellé.

Az első félidő 5–2-re végződött. A Zsadányi KSE két szép akcióból talált a házigazdák hálójába Szűcs János és Brágya Zsolt által, és ezzel el is lőtték az összes puskaporukat. A második félidőben alig-alig jutottak át a felezőn.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Endrefalvi lőhetett volna még egy mesterhármast, de azok a szépség oltárán estek áldozatul.

Csabacsűdi GyLSE–Zsadányi KSE 14–2 (5-2)

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland, Endrefalvi Erik, Sovány Pál, Kasik Márk (46’ Viszkok Gábor), Szabó Ferenc, Nyemcsok Mihály (65’ Vaskor Csaba), Sándor János, Bobvos Richárd (61’ Petykó Adrián), Bertók Gergő (56’ Hraskó Tibor), Kiss Gábor (46’ Nagy Zoltán), András Attila Xavér, Kispad: Wéber Csaba, Jansik János
Edző: Sonkoly Lajos

Elfogadták a pótszülők a vándorsólyom fiókát

Hat gyanúsítottat fogtak el Szarvason