in , ,

Lezárult a félszezon a tenisz OB III-ban

Dr. Szalbot Balázs
Dr. Szalbot Balázs

A teniszezők OB III-as csapatbajnokságában hivatalosan szombaton lezárult a félszezon. Gyakorlatban persze még javában csatáznak a csapatok, hiszen több esős nap is akadt, emiatt egy sor találkozó kapott új időpontot.

A hétvégén duplázó szarvasi együttesre is vár még két találkozó, igaz ebből a szegedi félig-meddig már le van tudva. Ami pedig a mögöttünk hagyott hetet illeti: az Eckert Roland vezette fiatal alakulat két szoros meccset bukott idehaza, előbb a Szeghalommal, majd a Gyulával szemben.

Szombati eredmények:
Szarvasi TC–Szeghalmi TE 4:5
OB III-as csapatbajnoki teniszmérkőzés, Szarvas. Szarvasi győztesek: Eckert Roland (1. pálya), Szalbot Balázs (2.), Selymes Martin (4.), és a Gáspár Balázs, Gáspár Benedek (3.) páros.
További eredmények: TSZSK Gyula II.–Orosháza VTK I. 6:3, Agroázis-Sportmánia-SZVTK–Békéscsabai Előre TK 7:2.

Vasárnapi eredmények:
Szarvasi TC–TSZSK Gyula II. 4:5
OB III-as csapatbajnoki teniszmérkőzés, Szarvas. Szarvasi győztesek: Eckert Roland (1.), Gáspár Balázs (3.), valamint a Párizs Szabolcs, Eckert Roland (1.), és a Gáspár Balázs, Gáspár Benedek (3.) páros.

További eredmények: Békéscsabai Előre TK–TSZSK Gyula II. 3:6, Orosháza VTK I.–Szeghalmi TE 5:4.

A bajnokság állása: 1. TSZSK Gyula I. 8 pont/4 mérkőzés (22:14), 2. Agroázis-Sportmánia-SZVTK 6/3 (19:8), 3. Szeghalmi TK 4/5 (21:24), 4. Békéscsabai ETK 2/4 (16:20), 5. Orosházi VTK I. 2/3 (11:16), 6. Szarvasi TC 0/3 (10:17).

Bakulya Mihály

Csak mosolyogni… – Művészetek délutánja a Gyakorlóban

Több mint gyereknap: játékos szemléletformálás Csabacsűdön