Connect with us

Sport

Ismét nagyarányú győzelmet aratott a Csabacsűd

A Békés megyei III. osztály északi csoportjának dobogós helyén álló Csabacsűdi GyLSE ezúttal a tabella második felében tanyázó Kamut együttesét fogadta.

Az Endrefalvi Erik nélkül felálló hazaiak az első öt percben át sem engedték a vendégeket a felezőn. A 6. percben Bobvos Richárd gurított egy labdát jobbról a kapu előtt keresztbe, de a csabacsűdi támadók közül ketten is lemaradtak a labdáról. Egy percre rá szintén Bobvos kapott szép labdát, kezelte le és emelte át a kapuson (1-0), ezzel megindítva a gólzáport. A folyamatosan kialakított helyzetek közül következőként Viszkok Gábor fejelt Borgula Balázs hálójába (2-0).

A vendégek gyakorlatilag a 30. percben jutottak el először Hudák Roland kapujáig. A helyzetet ki is használták. Szöllősi Zsolt lőtt a csabacsűdi kapus mellett a hálóba.

A félidő 3-1-es eredményét a 34. percben Viszkok állította be, aki a második félidőben lőtt még kettőt. A kilenchez Sándor János 2 góllal, András Attila Xavér és Kiss Gábor egy-eggyel járult hozzá.

Csabacsűdi GyLSE – Kamuti SK 9-1 (3-1)

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland, Sovány Pál, Kasik Márk (66’ Mochnács Tamás), Vaskor Csaba (’54 Kiss Gábor), Viszkok Gábor, Sándor Jnos, Bobvos Richárd (’59 Jansik János), Hraskó Tibor, Bertók Gergő, András Attila Xavér, Szabó Ferenc. Cserék: Wéber Csaba, Sonkoly Lajos
Vezetőedző: Sonkoly Lajos

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Kiélezett meccsek a második fordulóban

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Egy osztálynyi különbséget tüntetett el Csabacsűd

Sport

Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán) Olasz Imre gólja a 69. percben (3–0) (Fotó: Babák Zoltán)

Nehezen, de megtört a jég

Sport

Fotó: Legény Tamás Fotó: Legény Tamás

Könnyed győzelem Okányban

Sport

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect